Evenimentul Zilei > Politica > Un greu din PSD a trecut la Pro România, dar nu singur, ci însoțit de 42 de pesediști
Un greu din PSD a trecut la Pro România, dar nu singur, ci însoțit de 42 de pesediști

Un greu din PSD a trecut la Pro România, dar nu singur, ci însoțit de 42 de pesediști

Un fost lider PSD va candida la Primăria Botoșani pentru partidul lui Victor Ponta

Liviu Toma, vicepreședintele Consiliului Județean Botoșani a confirmat informațiile făcute publice de ziarul Botoșăneanul privind trecerea sa la partidul condus de Victor Ponta. După ședința desfășurată joi după-amiază la sediul organizației conduse de Mihaela Huncă, Liviu Toma și-a explicat hotărârea de a părăsi PSD.

El a declarat că sunt mai multe motive, afimând că a încercat să amâne decizia în speranța că lucrurile se vor schimba în partid

”Am 16 ani de când fac parte din acest partid. Am crescut politic alături de PSD și am făcut echipă mereu. Sunt cel puțin doi ani de când lucrurile s-au schimbat, Iar echipa înseamnă doar câțiva. Și acest lucru îl simt și alți colegi din PSD. Dar a devenit o frică să spui ce gândești în interiorul partidului. Iar dacă o faci ești chiar tu marginalizat”, a declarat Liviu Toma, vicepreședinte CJ Botoșani.

Eu nu sunt un tip conflictual. Sunt un om de echipă, dar nu mai poți rămâne acolo unde nu ești dorit. Iar dacă studiile, experiența, perseverența, diplomația, verticalitatea, nu mai sunt valori pentru om care poate face ceva pentru cetățenii acestui județ, am considerat că este mai bine să mă retrag din acest partid. Deși am luat greu această hotărâre”, a mai spus Liviu Toma.

Liviu Toma a explicat și de ce a optat să se înscrie în Pro România:”Este un partid în care ”valorile adevărate sunt apreciate”.

El nu și-a ascuns dezamăgirea pentru că, deși era președintele celei mai mari organizații de cartier din Botoșani și, mai ales, vicepreședintele filialei județene al PSD Botoșani, afla din presă că, de exemplu, se fac poze în fața partidului cu mai mulți membri veniți de la USR.

Liviu Toma susține că au fost depuse 42 de adeziuni la Pro România în ziua în care fost prezent la ședința organizației municipale, noii membri fiind  foști social-democrați. Fostul vicepreședinte CJ Botoșani spune că a fost încântat de faptul că la prima ședință la care a luat parte noii colegi l-au votat drept candidat la Primăria Botoșani din partea Pro România, potrivit botosaneanul.ro. 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: