Evenimentul Zilei > Actualitate > Un gălățean dat în urmărire internațională a făcut ATAC DE PANICĂ în momentul în care a fost prins
Un gălățean dat în urmărire internațională a făcut ATAC DE PANICĂ în momentul în care a fost prins

Un gălățean dat în urmărire internațională a făcut ATAC DE PANICĂ în momentul în care a fost prins

Un bărbat care era dat în urmărire internațională a făcut un atac de panică în momentul în care polițiștii de frontieră l-au spus că pe numele lui era emis un mandat european de arestare. Urmăritul a leșinat, astfel încât oamenii legii au apelat numărul unic 112 pentru a solicita o ambulanță.

Pe numele tânărului în vârstă de 28 de ani, din județul Galați, autoritățile din Austria au emis un mandat european de arestare pentru comiterea de infracțiuni contra proprietății. Acesta a încercat să ioasă din țară pe la PTF Nădlac, și i s-a făcut rău, la propriu, în momentul în care polițiștii de frontieră i-au spus că va fi reținut și predate austriecilor. ”La Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Costel E., în vârstă de 28 de ani, din judeţul Galaţi. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile din Austria, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii. Pe durata controlului de frontieră, cel în cauză a manifestat stări de leşin, drept urmare polițiștii de frontieră au solicitat prin apel unic la 112 asistenţă medicală în Punctul de Trecere a Frontierei. În urma consultării tânărului de către un echipaj medical din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Arad – Substaţia Pecica, acesta a fost transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad pentru investigaţii deoarece a fost diagnosticat cu atac de panică. S-a dispus transportarea sub escortă la spital si după ce i-au fost acordate îngrijiri medicale de specialitate, persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun”, au transmis reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad, citați de Aradon.