Lefter Mitriţă, zis Machi, unul dintre cei trei tineri acuzaţi de uciderea lui Alexandru Coca, a fost prins, ieri, la Madrid şi predat apoi autorităţilor gălăţene.
           
Potrivit IGPR, pe numele lui Mitriţă exista un mandat de aducere emis de către Tribunalul Galaţi la finalul anului trecut.
           
În această dimineaţă, Lefter Mitriţă a fost prezentat magistraţilor de la Tribunalul Galaţi, cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile. El este acuzat de omor alături de Costel Enache, elev la Liceul de Marină din Galaţi, de 17 ani, şi George Şovăială, fără ocupaţie, de 18 ani, toţi din comuna Frumuşiţa.
           
Potrivit poliţiştilor, Alexandru Coca, student la Academia Navală din Constanţa, a murit la scurt timp după ce a fost implicat într-un conflict cu cei trei tineri, în octombrie anul trecut, în faţa unui bar din centrul Galaţiului. Suspecţii au aflat abia după câteva zile că persoana pe care au bătut-o a murit, iar Lefter Mitriţă a reuşit să părăsească ţara. Ceilalţi doi tineri au fost arestaţi.

Sursa: Mediafax

(12:33)