Evenimentul Zilei > Sport > Un fotbalist român din Italia, acuzat de agresiune fizică alături de alți patru colegi. Toți au fost condamnați la închisoare
Un fotbalist român din Italia, acuzat de agresiune fizică alături de alți patru colegi. Toți au fost condamnați la închisoare

Un fotbalist român din Italia, acuzat de agresiune fizică alături de alți patru colegi. Toți au fost condamnați la închisoare

Cinci foști jucători ai clubului Virtus Verona, printre care și un român, sunt acuzați de violență sexuală în grup, asupra unei studente. Fapta s-ar fi petrecut în 2020, iar pentru asta fotbaliștii au primit șase ani de închisoare.

Este vorba despre Daniel Onescu în vârstă de 29 de ani, fost mijlocaș la Virtus Verona în Serie C, în prezent aflat în Dolomiti, în liga a 4-a italiană. Aceasta, împreună cu alți patru colegi de echipă au fost condamnați la șase ani de închisoare pentru agresiunea sexuală a unei studente.

Daniel Onescu și alți patru fotbaliști, găsiți vinovați de agresiune sexuală

Cu toții au fost găsiți vinovați de anchetatori, iar infracțiunea a avut loc în anul 2020, asupra unei studente în vârstă de 20 de ani, scrie presa din Italia. Sentința a fost pronunțată pe 31 ianuarie de judecătorul Paola Vacca, după audierile preliminare.

Daniel Onescu, jucătorul român, este căsătorit și are și doi copii.

Cei cinci fotbaliști ar fi dus-o în noaptea de 18 spre 19 ianuarie 2020 pe tânăra de 20 de ani la apartamentul unuia dintre ei unde au îmbătat-o și au profitat de ea, violând-o pe rând.

Potrivit presei italiene, cei cinci sportivi ar fi plătit despăgubiri tinerei care și-a retras plângerea în cele din urmă, însă procesul a continuat prin autosesizarea autorităților locale de anchetă.

Onescu este născut în Hațeg, iar de-a lungul de-a lungul carierei sale a jucat la Fidelis Andria, Rimini, US Grosetto, Dolomiti, Paganese, US Catanzaro și AS Bisceglie. Ceilalți patru sunt Stefano Casarotto (26 de ani) din Veneția, Gianni Manfrin (29) din Padovam Edoardo Merci (23) din Verona și argentinianul Santiago Visentin.

Sursa: Tuttocalciaciatori.net

Daniel Onescu nu a abuzat-o sexual pe tânără

Se pare că fotbalistul român a fost singurul dintre cei prezenți în încăpere care nu ar fi abuzat-o sexual pe tânăra de 20 de ani, însă el a fost cel care a filmat totul cu telefonul mobil, potrivit rechizitoriului. Cu toate acestea, a primit aceeași sențintă ca ceilalți fotbaliști, de șase ani de închisoare, exact cât a cerut procuroarea Elisabetta Labate. Cei cinci vor ataca șentința în apel, potrivit gsp.ro.

150.000 de euro este cota actuală de piață a lui Daniel Onescu.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: