Carlo Costly, atacant al echipei FC Vaslui, în sezonul 2010 – 2011, n-a apucat să-și termine contractul cu fosta grupare finanțată de Adrian Porumboiu. Jucătorul a plecat în țara natală, Honduras, după ce a fost amenințat cu pistoul de un interlop din oraș. Disputa a pornit după ce Costly a început o relație cu iubita celui care avea să-l amenințe cu pistolul.

„El vorbea cu prietena sau soția unui vestit interlop din Vaslui, poreclit Grecu’. Exista un bar în Vaslui, avea un nume sud-american, iar acolo lucra respectiva femeie. Nu doar Costly, mai mulți jucători își făceau veacul pe acolo. Costly s-a ‘combinat’ cu acea fată, iar Grecu’ a aflat de relație.

După un meci CFR Cluj – Vaslui, Costly s-a întors la Vaslui și s-a întâlnit cu prietena interlopului. În acea perioadă, Grecu’ montase camere video pentru a-și supravegha prietena. Așa că s-a dus peste ei și i-a prins în fapt.

L-a scos pe Costly în chiloți, în stradă, i-a pus pistolul la cap și i-a spus: ‘Până dimineața la ora 07:00, să dispari din România!’. Ceea ce s-a și întâmplat. În acea noapte, Costly a luat taxiul până la București, s-a urcat în avion și a plecat la el în țară”, a povestit Mugurel Ilisei, impresarul fotbalistului, pentur gsp.ro.

Costly a jucat 13 meciuri la Vaslui și a marcat de 4 ori. La naționala Hondurasului a evoluat în 72 de partide și a punctat de 32 de ori.

Te-ar putea interesa și: