Evenimentul Zilei > Sport > Un fost jucător al Stelei se revoltă. „Echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua”. Florin Talpan a luat foc
Un fost jucător al Stelei se revoltă. „Echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua”. Florin Talpan a luat foc

Un fost jucător al Stelei se revoltă. „Echipa lui Gigi Becali este adevărata Steaua”. Florin Talpan a luat foc

Florin Talpan i-a răspuns fostului fotbalist Petre Marin, care afirmase că Steaua adevărată este la Gigi Becali

Petre Marin, jucător care a ajuns cu Steaua până în semifinalele Cupei UEFA, în sezonul 2005 – 2006, a declarat într-un interviu acordat pentru prosport.ro că adevărata echipă „roș-albastră” este cea a lui Gigi Becali.

„Steaua nu a retrogradat niciodată, Steaua nu a intrat în faliment, Steaua a umplut stadioanele peste tot în România. Că acum a apărut o altă echipă, care a câștigat în Tribunal numele Steaua și stema, nu mai este treaba mea. Că s-a luat echipa fraudulos sau nu mai știu eu ce acuze i se aduc lui Gigi Becali, iar nu mai este treaba mea! Eu am fost doar fotbalist și am încercat să îmi fac meseria cât mai bine. Nu mă interesează niciun act de la Talpan, nu mă interesează nicio hotărâre judecătorească. Această echipă a lui Gigi a oferit continuitate, așa cum au făcut și cei din generația mea, 2006”, a spus Marin.

Juristul Florin Talpan a reacționat și i-a dat o replică fostului fundaș stânga.

În primul rând, hotărârile judecătorești nu sunt <>, stimate domn. Sincer, mi-ar plăcea să fiu judecător, nu ar scapă niciun hot din mâna mea. Hotărârile judecătorești sunt pronunțate de instanțe și sunt obligatorii între părți, dar sunt opozabile oricărei terțe persoane atât timp cât această din urmă nu face, în condițiile legii, dovadă contrară.

Așa că ar trebui să te intereseze, domnule, hotărârile obligatorii pronunțate de către instanțe inclusiv cea supremă privitor la Steaua București. Toți suntem egali în față legii și a autorităților publice, fără privilegii și fără discriminări. Până una-altă, puneți mâna și citiți măcar Constituția României, că să știți care sunt drepturile și îndatoririle dumneavoastră că cetățean. Nu a apărut nicio altă echipa”, a spus Talpan.