Evenimentul ZileiActualitateUn fost component al Stelei 1986 L-A DESFIINȚAT pe Gigi Becali: „Din punct de vedere intelectual, nu este ceea ce vor suporterii!”

Un fost component al Stelei 1986 L-A DESFIINȚAT pe Gigi Becali: „Din punct de vedere intelectual, nu este ceea ce vor suporterii!”

Un fost component al Stelei 1986 L-A DESFIINȚAT pe Gigi Becali: „Din punct de vedere intelectual, nu este ceea ce vor suporterii!”
În scandalul dintre Gigi Becali și Armată s-au implicat și mai multe legende a echipei „roș-albastre”. Mai nou, și Ladislau Boloni a sărit la gâtul finanțatorului echipei din Liga I, dar nu l-a menajat nici pe fostul său coechipier, Helmuth Duckadam.

Toți, în afară de Duckadam, suntem împreună! Spuneți-mi, cine e cu Duckadam? El are un interes existențial. Poate că Duckadam simte că nu mai e în relații cu noi. El trebuie să fie foarte inteligent, să-și apere echipa la care este angajat, dar să-și respecte foștii colegi. Avem dreptul să vedem lucrurile diferit.

Actuala conducere a Stelei, în special patronul, nu se bucură de simpatia publicului. Acest om, din punct de vedere intelectual, nu este capabil să se ridice la nivelul așteptărilor suporterilor.

De aici se trag toate antipatiile împotriva patronului. Acesta este simpatizat doar de cercul lui restrâns. Amintiți-vă când s-a purtat urât cu galeria, cu fostele glorii. I-a jignit pe nea Imi, pe Iordănescu, pe mine, pe Hagi, pe Stoica, pe Balint, a spus Boloni pentru Libertatea.

 


Accesează: