Un fanatic religios, către Barack Obama: Eşti antihristul!

Un fanatic religios, către Barack Obama: Eşti antihristul!

Un fanatic religios i-a întrerupt un discurs al preşedintelui american, ieri, în Los Angeles, strigând că "Barack Obama este antihristul", scrie ziarul britanic Times.

Bărbatul cu barbă s-a ridicat în picioare în timp ce preşedintele rostea un discurs la un eveniment de strângere de fonduri organizat la teatrul House of Blues din West Hollywood. "Dumnezeul creştin este singurul Dumnezeu adevărat, creatorul cerului şi al universului. Îl iubesc pe Isus Hristos pentru că el este fiul Domnului", a strigat bărbatul. Barack Obama şi-a întrerupt discursul iar mulţimea a început să îl huiduie pe bărbatul scos pe sus din sală de agenţii Secret Service. "Isus Hristos este Domnul. Barack Obama este antihristul!", a mai apucat individul să strige. Cel mai probabil, bărbatul este unul dintre fanaticii religioşi care îl acuză pe preşedinte că nu este un creştin practicant deoarece nu s-ar fi născut pe teritoriul american.

<iframe width="620" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/y8nUjzD89H4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>  

Ne puteți urmări și pe Google News