Un europarlamentar român a anunţat pe Facebook că a murit Morgan Freeman

Un europarlamentar român a anunţat pe Facebook că a murit Morgan Freeman

"A murit actorul Morgan Freeman. RIP", a scris în jurul orei 17.30, europarlamentarul Sebastian Bodu pe reţeau de socializare.

Comentariile, precum "RIP", "Odata cu el, probabil ca s-a dus si "Trough the worm's hole"", "o voce geniala si un mare actor Dumnezeu sa-l ierte....", "Vai, ce rau imi pare ! Era unul dintre preferatii mei :(((((((((((", au continuat să curgă. Până când unul dintre prietenii de pe Facebook ai europarlamentarului a postat linkul cu mesajul lui Morgan Freeman postat pe reţea.

"Ca şi Mark Twain, continui să citesc că am murit. Sper că aceste poveşti nu sunt adevărate... Dar dacă sunt, eu sunt fericit să raportez că viaţa mea de apoi este identică cu viaţa mea de pe vremea când eram în viaţă. Am mers la Las Vegas pentru a începe să lucreze la filmul "Last Vegas". Numai o condamnare la moartea nu e aceasta. -Morgan", a postat pe Facebook actorul, negând astfel toate speculaţiile legate de moartea sa.

După aproape o oră de la postarea sa pe Facebook, Sebastian Bodu şi-a retras comentariul. O pagină de Facebook a anunţat că actorul american Morgan Freeman ar fi murit şi pe 6 septembrie, însă purtătorul său de cuvânt a respins aceste veşti. Pagina care anunţa tragica veste a strâns peste 800.000 de like-uri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit Reuters, anunţul morţii lui Freeman preciza faptul că actorul a suferit o ruptură a arterelor. Pentru că cei care voiau să-şi exprime părerea de rău erau îndemnaţi să dea "like" paginii, peste 842,000 de utilizatori au răspuns solicitării.

Anunţuri privind moartea lui Freemean (în vârstă de 75 de ani) au început să apară încă din 2010.

Trăim în epoca noilor tehnologii şi este foarte simplu să verifici informaţiile printr-o simplă căutare pe Internet. Ceea ce îi recomandăm şi europarmentarului Sebastian Bodu.