Evenimentul Zilei > Actualitate > Un dresor a fost atacat de rinocer la Circul Globus
Un dresor a fost atacat de rinocer la Circul Globus

Un dresor a fost atacat de rinocer la Circul Globus

Momente tensionate la Circul Globus din Capitală. În urmă cu puţin timp, un rinocer s-a repezit la dresorul lui în timpul unui spectacol la care participau peste 1000 de spectatori.

De câte ori intră pe scenă, Kunta, singurul rinocer alb aflat în “Lumea Circului” face câteva ture sub privirele curioase ale spectatorilor şi pleacă. Astăzi, mastodontul de peste două tone “a mârâit” la antrenorul lui, un tânăr italian de numai 18 ani. Alessandro Belluci, un băiat provenit dintr-o familie de dresori, a rămas uimit să constate că, pentru prima dată, rinocerul face figuri la el.


Cu o stăpânire de sine impecabilă, Alessandro a făcut doi paşi în spate şi s-a retras, lâsând animalul să se liniştească. Culmea, spectatorii aproape că nici n-au sesizat “atacul”, astfel că nimeni nu a fost pus în pericol. După câteva secunde, Kunta a părăsit scena în aplauzele a peste 1000 de oameni prezenţi la spectacol. “A fost un moment neaşteptat. Femela rinocer s-a dat puţin la dresor. Nimeni nu a fost pus în pericol. În viaţa de circ există şi astfel de evenimente”, ne-a declarat Victor Coman, directorul Circ&Variete Globus.  

Alessandro Belluci cochetează cu această frumoasă meserie de la vârsta de trei ani. Tainele dresurii i-au fost împărtăşite de părinţii lui mai întâi cu cai, apoi cu zebre, iar când a mai crescut puştiul alerga în spectacole cu elefanţi şi zebre. A urmat rinocerul. O femelă albă pe nume Kunta cu care intră în spectacole la Circul Globus în fiecare sâmbătă de la ora 15.00 şi duminică de la ora 11.00 şi ora 15.00.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: