Evenimentul Zilei > Politica > Un deputat USR demisionează. Ce a stat la baza deciziei sale
Un deputat USR demisionează. Ce a stat la baza deciziei sale

Un deputat USR demisionează. Ce a stat la baza deciziei sale

Deputatul USR de diaspora, Manuel Costescu, a anunţat că demisionează din Parlament din motive personale şi a vorbit despre ce va face în continuare.

„După cum mulţi dintre voi ştiţi, în ultimele 14 luni mi-am împărţit viaţa între Bucureşti şi Londra. În acest timp am încercat să găsesc o balanţă între viaţă personală şi cea profesională, în aşa fel încât cei 2000 de kilometri dintre mine şi familia mea să nu fie o problema insurmontabilă. Însă am învăţat că, deşi am petrecut peste 40 de weekenduri cu cei trei mici copii ai mei, pur şi simplu nu este de ajuns. De aceea sunt forţat să iau poate cea mai grea decizie a carierei mele: voi renunţa la poziţia mea în Parlamentul României pentru a fi alături de copiii mei”, a precizat Manuel Costescu, potrivit digi24.ro.

Deputatul a adăugat că locul său în Parlament va fi preluat de Daniel Popescu, următorul pe listele USR diaspora.

„Locul meu în Camera Deputaţilor va fi preluat de Daniel Popescu, următorul pe listele USR diaspora, un tânăr domn minunat pe care am avut onoarea să îl urmăresc în activitatea să profesională şi de voluntariat în Marea Britanie în interesul comunităţilor române şi nu numai. A fost o adevărată onoare să pot servi ca Deputat în Parlamentul României. Pe mai departe voi fi activ în USR, concentrându-mă mult mai mult pe problemele diasporei şi pe teme economice ale României”, a adăugat el.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: