Evenimentul Zilei > International > Un deputat german bătut crunt în plină stradă, la Bremen, de indivizi mascaţi. Poliţia califică incidental drept unul politic
Un deputat german bătut crunt în plină stradă, la Bremen, de indivizi mascaţi. Poliţia califică incidental drept unul politic

Un deputat german bătut crunt în plină stradă, la Bremen, de indivizi mascaţi. Poliţia califică incidental drept unul politic

Frank Magnitz, deputat al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania, a fost grav rănit în urma unui atac comis de mai multe persoane cu feţele acoperite.

Incindentul a avut loc în oraşul Bremen, iar formaţiunea din care face parte victim a calificat totul ca fiind de natură politică.

Primele informaţii ale poliţiei locale arată că deputatul a fost agresat în centrul oraşului.

Deputatul a fost bătut crunt. O imagine cu victima pe patul de spital, imediat după ce fusese internat, este înfiorătoare. Omul are chipul tumefiat şi este plin de sânge, arată agenţia AFP, citată de Agerpres.

Frank Magnitz este liderul la nivel local al formaţiunii din care face parte.

"Ţinând cont de funcţia victimei, noi credem că este vorba despre un act motivat politic", e prima concluzie a poliţiei.

 "L-au lovit cu o bâtă de lemn până când a leşinat şi apoi l-au lovit cu picioarele", povestesc colegii victimei. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.