Evenimentul Zilei > Actualitate > Un DEMON răsfoieşte paginile unei Bibilii care arde? Experţii în paranormal susţin că spiritele au POSEDAT Cartea Sfântă | VIDEO
Un DEMON răsfoieşte paginile unei Bibilii care arde? Experţii în paranormal susţin că spiritele au POSEDAT Cartea Sfântă | VIDEO

Un DEMON răsfoieşte paginile unei Bibilii care arde? Experţii în paranormal susţin că spiritele au POSEDAT Cartea Sfântă | VIDEO

O înregistrare cu o Biblie veche care arde face furori pe internet. Jurnaliştii de la Daily Mail redau videoclipul realizat de două experte în paranormal din America. Niki ParaUnNormal şi Karissa Fleck au filmat scena înfiorătoare.

Cele două femei se holbează la Cartea Sfântă la carte ce arde, aşteptând o mişcare.

“Poţi să întorci una dintre pagini, încă o dată?” întreabă femeia. Una dintre pagini pare să se mişte uşor, însă nimic mai mult. Însă ea insistă: “Poţi să mişti o pagină din Biblie pentru mine, te rog?”

“Tremur”, adaugă ea în timp ce paginile se mişcă imperceptibil. “Dacă ar fi fost aer nu s-ar fi oprit”, concluzionează una dintre ele, relatează Daily Mail.

Din motive necunoscute paginile Bibiliei sunt arse. Ar fi interesant să ştim de ce ele vorbesc cu aşa numitul demon precum cu un  copil sau un animal şi, mai mult, de ce ar încuraja un spirit malefic. Cu toate acestea, cuvintele lor de încurajare par să fie răsplătite după ce ambele pagini misca mult mai evident .

Nu se ştie dacă mişcările misterioase provin de la o forţă supranaturală sau sunt mişcate de curentul din cameră. Cel mai posibil e ca întreaga scenă să fi fost regizată de cele două actriţe. Cele două femei care ar avea puteri supranaturale sunt cunsocute drept gazdele unei emisiuni radiofonice.