Evenimentul Zilei > International > Un cuplu a găsit o soluţie inedită pentru ţipetele copiilor vecinilor, dar acum riscă o amendă de 2.500 de lire
Un cuplu a găsit o soluţie inedită pentru ţipetele copiilor vecinilor, dar acum riscă o amendă de 2.500 de lire

Un cuplu a găsit o soluţie inedită pentru ţipetele copiilor vecinilor, dar acum riscă o amendă de 2.500 de lire

Pentru că nu mai suportau zgomotul făcut de copiii vecinilor, Michael şi Kathryn Mitchell au cumpărat un dispozitiv care emite anumite semnale ce pot auzite doar de cei tineri.

Reacţia nu a întârziat, astfel că patru copii gălăgioşi şi cu vârste sub 10 ani au intrat în casă când a fost activat dispozitivul.

Conform dailymail.co.uk, Michael Mitchell şi soţia sa Kathryn speră că tehnologia îi va ajuta în lupta cu ţipetele produse de copiii care se joacă în grădina vecină. Setat pentru a fi auzit doar de tineri, aparatul şi-a dovedit eficienţa până acum: micuţii au intrat în casă de fiecare dată când dispozitivul a fost activat.

Liniștea și pacea lor este acum în pericol, după ce vecinul s-a plâns autorităţilor, iar cuplul a fost avertizat că poate suporta consecinţele legii pentru că afectează calitatea vieţii altor persoane. Chiar dacă în cele din urmă a ajuns şi în faţa instanţei, familia Mitchell a promis că va folosi dispozitivul de câte ori le va fi deranjată liniştea, în ciuda riscului de a primi o amendă de 2.500 de lire.