Evenimentul Zilei > Actualitate > Un cunoscut personaj din fotbal vorbește despre viața în INCHISOARE: „Am întâlnit oameni care intră în DEPRESIE. Nu-ţi face nimeni favoruri la puşcărie”
Un cunoscut personaj din fotbal vorbește despre viața în INCHISOARE: „Am întâlnit oameni care intră în DEPRESIE. Nu-ţi face nimeni favoruri la puşcărie”

Un cunoscut personaj din fotbal vorbește despre viața în INCHISOARE: „Am întâlnit oameni care intră în DEPRESIE. Nu-ţi face nimeni favoruri la puşcărie”

Fostul impresar Victor Becali a povestit despre perioada petrecută în închisoare, după condamnarea primită în „Dosarul Transferurilor”.

Victor Becali, condamnat în „Dosarul Transferurilor”, a vorbit la emisiunea GSP Live despre perioada petrecută în detenție. Fostul agent a spus că n-a avut condiții preferențiale și a încercat să se consoleze cu gândul că trebuie să-și efectueze pedeapsa.

„Nu e nici iadul pe pământ, dar nici bine nu e. Cu cât înţelegi mai repede unde eşti, cu atât îţi va fi mai bine! N-are niciun rost să te gândeşti ce ai fost înainte şi unde ai fi putut fi. N-am avut nicio dificultate, fratele meu mi-a spus să uităm cine am fost şi să vedem ce facem după ce ispăşim pedeapsa. Nu e o plăcere pentru nimeni să fie acolo. Am întâlnit oameni care intră în depresie. Nu-ţi face nimeni favoruri la puşcărie. S-a scris că am avea regim preferenţial, dar nu e aşa. Borcea a stat tot timpul cu mine, aveam laptop, aveam de toate…terminaţi odată cu prostiile! Era o celulă de 11 metri pătraţi, cu un WC şi chiuvetă. Dacă nu erai atent, spărgeai faianţa cu cotul sau dădeai cu capul în pereţi. La Poarta Albă am stat şi 12 oameni în aceeaşi celulă. Ce condiţii bune?”, a spus Victor Becali.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: