Evenimentul Zilei > EVZ Special > Un cunoscut judecător de la Tribunalul București a răbufnit împotriva lui Coldea: ”Iudă”
Un cunoscut judecător de la Tribunalul București a răbufnit împotriva lui Coldea: ”Iudă”

Un cunoscut judecător de la Tribunalul București a răbufnit împotriva lui Coldea: ”Iudă”

Un cunoscut magistrat bucureștean, integru și vertical, care a avut curaj să ia act față de abuzurile Statului de Drept, sau mai bine zis al celebrului binom, atunci când aveau puterea mai mare, a răbufnit ieri împotriva lui Florian Coldea.

Cel vizat este Florian Coldea, fost prim adjunct al SRI, și om care a condus din partea celebrului serviciu secret, celebrul binom. Judecătoarea Mădălina Afrasinie, șefa Secției Vl-a civile, de la Tribunalul București, susține că este jignită de titlul cărții scrise de Coldea: ”Despre serviciile de intelligence, gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”.

Judecătoarea a scris pe contul ei de facebook că nu ar da, niciodată, o sumă de bani ca să cumpere cartea. ”Să vorbești despre încredere, în condițiile în care și dvs, fiind alături de Statul de Drept (i), parte din acest serviciu de informații, l-ați transformat în serviciu de poliție politică, arată nu doar tupeu ci si faptul că jurământul dvs (al celor care ați făcut/faceți parte din aceststat abuziv), cu mâna pe Constituție, este o glumă proastă”, a scris judecătoarea.

Răbufnirea magistratului este chiar și împotriva colegilor ei, care au încălcat drepturile fundamentale ale românilor. ”Din punctul meu de vedere toți cei care ați semnat protocoale, ați votat hotărâri CSAT, prin care ați legiferat, intruzionând în viețile oamenilor și ați transformat drepturile și libertățile fundamentale – într-un lux teoretic – trebuie să fiți aruncați – la groapa istoriei – … nu să vă cocoțați în funcții de decizie! România a pierdut de mult – războiul – care i-ar fi asigurat progresul … din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudim pentru voi … voi, cei care faceți jocurile altora! Iudelor”