Evenimentul Zilei > Sport > Un cunoscut antrenor român suferă de o afecțiune misterioasă și are nevoie de bani
Un cunoscut antrenor român suferă de o afecțiune misterioasă și are nevoie de bani

Un cunoscut antrenor român suferă de o afecțiune misterioasă și are nevoie de bani

Ionuț Popa trece printr-o perioadă foarte dificilă, din punct de vedere al sănătății și are nevoie de bani

Ionuț Popa, fost antrenor la Poli Iași, Poli Timișoara, UTA sau FC Bihor Oradea, este grav bolnav de mai multă vreme. Medicii nu i-au pus încă un diagnostic, iar tehnicianul spunea, la începutul acestui an: „Nu știe nimeni ce am. Am făcut două RMN-uri, am fost la mai mulți doctori. Am probleme cu ochiul, am avut amețeli, dureri de cap. Nu știe nimeni ce am”.

Între timp, familia lui Ionuț Popa a lansat un anunț umanitar prin care solicită ajutor financiar. Mesajul a fost transmis și de Dennis Man, ajungând la urechile lui Gigi Becali. Finanțatorul de la FCSB a declarat pentru prosport.ro că este dispus să-l ajute pe antrenor.

În astfel de cazuri nu trebuie să stăm cu mâinile în sân. Mă bucur că am la echipă jucători milostivi și s-au implicat și ei pentru Ionuț Popa. Bravo lui Dennis Man. Deja i-am spus lui Luțu să se ocupe ca lui Ionuț Popa să îi ajungă o sumă importantă de bani la Cluj. Ca să îl scăpăm pe acest om, plătesc eu toți banii dacă este nevoie. Nu pot să stau și să mă uit la un om pe care îl și cunosc.

Am ajutat eu atâta lume la viața mea! Cum să nu îl ajut și pe Ionuț Popa? Mă vede Dumnezeu! Îi transmit familiei sale că, dacă dorește, poate să îl aducă pe Ionuț Popa și la spitalul meu. Am investit în acest spital 10 milioane de euro, iar Popa poate să vină aici la noi. Mă voi ocupa eu de toate. Țin mult la acest om și nu vă ascund că îmi plăcea mult de el cum vorbea după meciuri. Era un om dintr-o bucată. Am mari speranțe în Dumnezeu că o să îl ajute pe Ionuț Popa să se facă bine”, a afirmat Becali.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.