Evenimentul Zilei > Actualitate > Un copil din Iaşi a pus mâna pe armă şi a tras! Poliţiştii au intervenit rapid. Video
Un copil din Iaşi a pus mâna pe armă şi a tras! Poliţiştii au intervenit rapid. Video

Un copil din Iaşi a pus mâna pe armă şi a tras! Poliţiştii au intervenit rapid. Video

Poliţiştii ieşeni au fost în alertă duminică, după un apel la 112 prin care au fost anunţaţi că un copil a găsit şi a tras cu o armă pe malul Nicolinei.

Un copil din Iaşi a pus mâna pe armă şi a tras!

„Polițiștii Secției 6 Poliție Urbană Iași au fost sesizați despre faptul că lângă o ghenă de gunoi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri, printre care și două pistoale. Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că unul este de tip Airsoft, iar celălalt este o armă neletală, care este însă supusă autorizării.

Polițiștii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situații de fapt și pentru a fi luate măsurile legale, care se impun. Precizăm că respectivele arme erau în stare vizibilă de uzură”, a transmis Vîjiac Anca-Alexandra, purtătoarea de cuvânt   a IPJ Iași.

Jurnaliştii cotidianului Bună Ziua Iaşi au anunţat că înainte ca Poliția să ajungă la fața locului, „un copil de 13, 14 ani a găsit pistolul și a tras două focuri”. Sursa citată a completat că pe lângă actul de identitate, au mai fost găsite un încărcător cu 10 gloanțe, dar și un cuțit.

Apelul la 112 a fost înregistrat duminică, în jurul orei 17:00, conform bzi.ro.