Evenimentul Zilei > Actualitate > Un candelabru cu LED Nebuloasa Crystal de 40w cu 4000k, este o piesă de efect !
Un candelabru cu LED Nebuloasa Crystal de 40w cu 4000k, este o piesă de efect !

Un candelabru cu LED Nebuloasa Crystal de 40w cu 4000k, este o piesă de efect !

Modalitatea de iluminare a locuințelor s-a schimbat foarte mult în ultimii ani de zile. Schimbările apărute se datorează dezvoltării tehnologiei din domeniul iluminării casnice.

Dacă în urmă cu 10 – 15 ani de zile fiecare dintre noi aveam în casă clasicele becuri în momentul de față acestea sunt pe cale de dispariție. Treptat au fost înlocuite cu becuri led. Acestea prezintă o serie de avantaje, câteva dintre cele mai importante fiind prezentate în continuarea acestui articol.

Sursele de iluminare care funcționează pe baza tehnologiei LED sunt alegerea corectă pentru o casă iluminată corect atât din punct de vedere estetic cât și din punct de vedere funcțional

În momentul în care trebuie să achiziționam un bec sau o lustră acordăm o importanță deosebită tehnologiei în baza căreia funcționează sursa de iluminare pe care vrem să o achiziționăm. Motivele care stau la baza acordării unei atenții deosebite tehnologiei în baza căreia funcționează sursa de iluminare o reprezintă avantajele pe care le oferă tehnologia LED. Acestea sunt variate. Câteva dintre cele mai importante sunt următoarele:

 • Consumul scăzut de energie electrică este fără nici o urmă de îndoială principalul motiv pentru care sursele de iluminare care funcționează pe baza tehnologiei LED sunt achiziționate într-un număr foarte mare. Practic, cred că în aproape toate gospodăriile există cel puțin un bec care funcționează pe baza acestei tehnologii. Având în vedere că prețul energiei electrice se află pe un trend crescător achiziționarea surselor de iluminare LED este o decizie foarte inspirată din punct de vedere financiar.
 • Durată de utilizare foarte mare. Acest detaliu face ca prețurile de comercializare a surselor de iluminare LED să nu ni se mai pară atât de mari.
 • Led-ul este tehnologia care face ca sursa de iluminare care utilizează această tehnologie să ilumineze instant.
 • Rezistă foarte bine la șocurile pe care le mai înregistrează rețeaua de energie electrică. Fiecare dintre noi știe cât de multe becuri clasice s-au ars ca urmare a acestor șocuri. Aceastea nu ne vor mai face să scoatem bani din buzunar pentru achiziționarea unor noi surse de iluminare pentru că cele care funcționează pe baza tehnologiei LED rezistă cu brio la astfel de șocuri.
 • Sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Într-o societate în care nivelul de poluare este din ce în ce mai mare becurile LED sunt partenerul ideal în încercarea de a contribui la reducerea nivelului de poluare. Acesta ne afectează pe fiecare dintre noi așa că trebuie să acordăm o importanță mult mai mare procesului de reducere a poluării. Utilizarea surselor de iluminare interioară și exterioară care funcționează cu ajutorul tehnologiei LED este un început foarte promițător în încercarea de a contribui la reducerea nivelului de poluare.
 • Nivel ridicat de iluminare. Acest detaliu face ca becurile led să fie perfecte pentru iluminarea mediului exterior, industrial, etc. Pe lângă acest avantaj, utilizarea acestora mai oferă și posibilitatea de a putea seta temperatura de culoare a luminii oferită.
 • Corpurile de iluminat led sunt foarte versatile. Acestea pot fi utilizate cu succes atât în procesul de iluminare a unor spații elegante cât și în cazul iluminării unor spații care nu prezintă un nivel ridicat de eleganță. Pot fi sub diverse forme pentru a se putea integra cât mai bine în decorul care se dorește a fi construit.
 • Oferă posibilitatea de a putea regla gradul de luminozitate oferit. Ținând cont de acest aspect, becurile cu led pot fi utilizate în procesul de realizare a unei atmofere relaxante și intimă.

Sfaturi de care trebuie să ținem cont pentru a putea achiziționa cele mai utile candelabre cu led

Candelabrul este un corp de iluminat care spre deosebire de celelalte corpuri de iluminat disponibile pe piață oferă un plus de eleganță, rafinament, fiind piesa care oferă efectul dorit pentru a putea crea o atmosferă plăcută din punct de vedere estetic. Pentru că este un corp de iluminat care oferă o anumită doză de prestanță trebuie ca acesta să fie achiziționat în funcție de anumite aspecte pentru a putea contribui la crearea unui design cât mai plăcut și elegant posibil. Aspecte pe care trebuie să le avem în vedere atunci când achiziționăm un candelabru cu LED nebuloasa crystal 40w 4000k 180-2 horoz sunt următoarele:

 • Materialul din care este confecționat. Având în vedere că este vorba despre o sursă de iluminare care se dorește a fi elegantă trebuie ca materialul din care este realizat să fie unul premium. Respectarea acestui aspect face ca durata de utilizare a candelabrului să fie cât mai mare. La fel și gradul de eleganță pe care îl oferă.
 • Culoarea acestuia nu trebuie să iasă în evidență pentru că poate strica efectul de eleganță pe care îl oferă candelabrul. Pentru a putea ieși în evidență forma și materialul din care este confecționat trebuie ca acesta să aibă o culoare neutră.
 • Candelabrul trebuie să fie ales în funcție de camera în care urmează să fie amplasat. Candelabrul care urmează să fie amplasat în sufragerie diferă din punct de vedere estetic cu cel care urmează să fie amplasat în dormitor. Pentru a nu strica efectul creat de utilizarea unei astfel de surse de iluminare trebuie ținut cont și de acest aspect.
 • Nu în ultimul rând, puterea de iluminare pe care o are este un alt aspect care trebuie avut în vedere pentru a putea achiziționa un candelabru eficient. În cazul în care acesta urmează să fie utilizat într-o încăpere care are dimensiuni mari așa cum este sufrageria trebuie achiziționat un candelabru care oferă un nivel ridicat de luminozitate. De asemenea, trebuie ținut cont și de temperatura de culoare pe care o oferă utilizarea candelabrului.