Evenimentul Zilei > Actualitate > Un brăilean s-a ales cu DOSAR PENAL după ce și-a BĂTUT tatăl și a DEVASTAT apartamentul în care locuiesc cei doi
Un brăilean s-a ales cu DOSAR PENAL după ce și-a BĂTUT tatăl și a DEVASTAT apartamentul în care locuiesc cei doi

Un brăilean s-a ales cu DOSAR PENAL după ce și-a BĂTUT tatăl și a DEVASTAT apartamentul în care locuiesc cei doi

Un brăilean, în vârstă de doar 23 de ani, și-a bătut tatăl și apoi a devastat apartamentul în care locuiesc cei doi.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112. În scurt timp de la apel, un echipaj de jandarmi au sosit la fața locului și au încercat să-l liniștească pe tânăr.

 

Însă, tânărul a aruncat spre jandarmi cu tot ce i-a căzut în mână. Abia după ce a fost imobilizat și reținut, a răspuns la câteva întrebări.

 

"Din cauza faptului că bărbatul se manifestă violent, aruncând cu diferite obiecte înspre membrii echipajului de jandarmerie, colegii mei au fost nevoiți să intervină folosind scuturile de protecție. După imobilizarea persoanei turbulente, aceasta a fost condusă la un echipaj de ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri de specialitate", a spus Plt. maj. Sorin Neftode, Inspectoratul de Jandarmi Brăila.

 

Tânărul, pe numele căruia a fost deschis un dosar penal, le-a mărturisit jandarmilor că s-a drogat și că a consumat alcool. El a fost dus la spitalul de psihiatrie din Brăila.

 

Tatăl brăileanului a avut nevoie de îngrijiri medicale.