Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bloc întreg, la un pas să sară în aer. Explozia care zguduit o localitatea întreagă
Un bloc întreg, la un pas să sară în aer. Explozia care zguduit o localitatea întreagă

Un bloc întreg, la un pas să sară în aer. Explozia care zguduit o localitatea întreagă

Liniștea localității Popești Leordeni a fost tulburată, duminica seara, aproape de miezul nopții, de o explozie puternică.

Un bărbat a fost rănit şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Mai multe apartamente din imobilul respectiv au fost afectate.

Bărbatul rănit locuia în apartamentul unde a avut loc explozia și are arsuri pe 35 la sută din suprafața corpului, este destul de grav și a fost transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din București. Explozia nu a fost urmată și de un incendiu.

Cel mai probabil, deflagrația s-a produs din cauza unei acumulări de gaze. Zece apartmente au fost afectate: cinci dintre ele, aflate la demisol, au avarii mai mari, iar alte cinci, de la parter, au ușile de la intrare deformate.

Potrivit martorilor, proprietarul ar fi vrut să se sinucidă şi ar fi dat drumul la gaze. Acesta ar fi fost părăsit de soție în urmă cu două săptămâni.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: