Evenimentul Zilei > Justitie > Un bărbat urmărit internaţional a fost prins la Ploieşti
Un bărbat urmărit internaţional a fost prins la Ploieşti

Un bărbat urmărit internaţional a fost prins la Ploieşti

Un italian, de 54 de ani, pe numele căruia autorităţile din Italia au emis un mandat european de arestare pentru trafic de droguri de mare risc, a fost prins în Ploieşti.

Conform unui  comunicat dat publicităţii, marţi, de Poliţia Prahova, poliţiştii au prins, luni, 17 august, la Ploieşti, un bărbat, de 54 de ani.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Italia au emis un mandat european de arestare, fiind bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Mai exact, bărbatul este bănuit că ar fi fost membru al unei reţele organizate specializată în trafic de haşiş, heroină şi cocaină. Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi se află la Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova.  

Bărbatul va fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Ploieşti, care vor dispune măsurile legale  până la predarea către autorităţile italiene. 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.