Un bărbat divorțează de soție după ce a descoperit că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu este al lui

Un bărbat divorțează de soție după ce a descoperit că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu este al lui Divorț. Sursa foto Dreamstime.com

Chen Zhixian a divorțat de soția sa, alături de care a fost 16 ani, după ce a descoperit că niciunul dintre cei trei copii ai lor nu erau ai lui, într-un caz de divorț foarte mediatizat care a stârnit dezbateri în China.

La scurt timp după ce a cunoscut-o pe Yu Hua, care este cu opt ani mai tânără decât el, Chen Zhixian s-a căsătorit cu aceasta în decembrie 2007. Nu a apucat să o cunoască cu adevărat, deoarece părinții săi îl presau să se așeze la casa lui, iar ea părea simplă și cu picioarele pe pământ. Yu Hua l-a informat pe Chen că era însărcinată la scurt timp după ce s-au căsătorit, iar el a fost atât de copleșit de vestea că va fi tată încât nu și-a dat seama că soția sa trebuia să fi fost însărcinată atunci când s-au cunoscut. Yu a dat naștere primei lor fiice, iar soțul ei a devenit un șofer de transport de marfă pe distanțe lungi care se întorcea rareori în Dexing, provincia Jianxi.

Chen Zhixian a bănuit că soția îl înșală

După ce Yu Hua a mai avut o fiică, Chen a presupus că este a lui, dar în 2019, ea i-a spus că este din nou însărcinată, iar el a suspectat-o de infidelitate. Chen și-a confruntat soția de data aceasta, știind că nu fusese acasă când a fost conceput copilul. Ea a insistat că bebelușul era al lui, iar el a acceptat afirmația ei, având o a treia fiică.

Divorț

Divorț. Sursa foto: Pixabay

Chen și-a dat seama că soția sa era infidelă în noiembrie 2022. El a descoperit că aceasta avea o aventură cu Wu și că a născut-o pe cea de-a patra fiică într-un spital din orașul Shangrao. Chen a investigat la spital cu un avocat în loc să o confrunte pe Yu Hua. El a descoperit că ea născuse o fetiță în acea lună, dar formularul de externare îl menționa pe el ca tată și avea o semnătură falsă.

Ne puteți urmări și pe Google News

A aflat că nu sunt copiii lui

Chen a cerut divorțul și a ordonat teste de paternitate pentru copiii săi după ce a crezut că Yu Hua îl înșela. A fost șocant faptul că niciuna dintre cele trei fiice ale sale nu fusese concepută cu el. Cu inima frântă, el și-a dat în judecată soția pentru paternitatea copiilor și suferință emoțională.

Sursa: Arhiva evz

China a acoperit cazul timp de peste un an, ambele părți primind sprijin și critici. După ce l-a acuzat pe Chen de violență domestică și le-a spus reporterilor că a bătut-o pe mama ei, care o proteja, Yu Hua a obținut sprijin. El a recunoscut că s-a bătut cu soacra sa în timp ce își confrunta soția cu privire la infidelitatea acesteia, dar a spus că și-a pierdut controlul într-o furie necaracteristică.

Chen Zhixian a rămas traumatizat

Acest caz de divorț controversat a fost decis de un tribunal de familie la 29 decembrie 2023. Chen Zhixian a primit custodia celor două fiice mai mari ale sale și a dispus ca soția sa să renunțe la proprietățile sale și să plătească lunar o pensie alimentară fostului soț.

Chen a declarat presei chineze că infidelitatea fostei sale soții și paternitatea fiicelor sale l-au traumatizat și că intenționează să o ia de la capăt, potrivit odditycentral.