Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat dispărut și dat în urmărire națională a fost găsit după mai bine de un an. Era cioban la stână
Un bărbat dispărut și dat în urmărire națională a fost găsit după mai bine de un an. Era cioban la stână

Un bărbat dispărut și dat în urmărire națională a fost găsit după mai bine de un an. Era cioban la stână

Un tânăr din Județul Neamț care a dispărut anul trecut, în luna iulie, de acasă a fost găsit ca cioban la o stână din județul Harghita. La solicitarea familiei şi întrucât a declarat că doreşte să se întoarcă la o stână din judeţul Neamţ, a fost preluat şi transportat la domiciliul său.

În baza unor date şi indicii cu valoare operativă, obţinute de poliţişti prin investigaţiile specifice desfăşurate anterior, o echipă din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Gheorgheni şi Detaşamentului 4 Jandarmi Gheorgheni a organizat o acţiune pe linie de persoane dispărute.

cioban disparut

„În acest sens, echipa angrenată în acţiune s-a deplasat la o stână din zona comunei Voşlăbeni, unde a fost identificat un cioban care lucra la gazdă, legitimat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din judeţul Neamţ, dat în urmărire la nivel naţional ca fiind dispărut de la domiciliu din prima zi a lunii iulie 2020.”, a informat IPJ Harghita, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei Municipiului Gheorgheni, de unde, la solicitarea familiei şi întrucât a declarat că doreşte să se întoarcă la o stână din judeţul Neamţ, a fost preluat şi transportat la domiciliul său.