Evenimentul Zilei > Actualitate > Un bărbat a murit live, după ce a băut 1,5 litri de vodcă. Fenomenul care ia amploare pe internet
Un bărbat a murit live, după ce a băut 1,5 litri de vodcă. Fenomenul care ia amploare pe internet

Un bărbat a murit live, după ce a băut 1,5 litri de vodcă. Fenomenul care ia amploare pe internet

Un bărbat a murit după ce a băut o cantitate uriașă de vodcă. Rusul încerca să-și impresioneze spectatorii de pe YouTube.

Un bărbat a murit în timp ce a băut o cantitate impresionantă de vodcă. Este vorba despre un rus în vârstă de 60 de ani, care a încercat să treacă peste o provocare. Chiar el și-a ridicat acest obstacol și totul are legătură cu un fenomen care ia amploare în ultima perioadă.

Ce este trash streaming

Se numește „trash streaming”, iar participanții trebuie să execute tot felul de acțiuni periculoase.

Ori față de ei înșiși, ori față de alte persoane. Scopul este de-a reuși în demersul propus, pentru a câștiga bani de la spectatori. După cum anunță jurnaliștii de la insider.com.

Bărbatul care a turnat pe gât 1,5 litri de vodcă locuia în orașul rusesc Smolensk. Se numea Iuri Dușecikin, realiza o transmisiune live pe contul de YouTube. Streamingul era realizat pentru ca mai mulți utilizatori, care donaseră bani, să vadă cum poate Iuri să bea uriașa cantitate de vodcă. Și băutura nu trebuia „vorbită”, ci absorbită dintr-o suflare. Fapt ce a cauzat decesul temerarului „internaut”.

Un bărbat a murit după ce a băut vodcă

Liveul a continuat și după ce rusul a căzut inconștient la podea. El are aproximativ 25.000 de abonați la canalul său. Era cunoscut pentru că oferea diverse sume de bani persoanelor nevoiașe. Care trebuiau, în schimb, să treacă prin tot felul de provocări dificile. Să bea mari cantități de alcool sau să consume sosuri foarte iuți.

Autoritățile din Rusia au anunțat că vor efectua o autopsie pentru a determina cu exactitate cauza decesului lui Dușecikin. El era cunoscut în timpul transmisiunilor live drept „Bunicul”.

Și-a omorât prietena după ce a scos-o afară în lenjerie intimă

„Trash streamingul” a luat amploare în Rusia, în ultima vreme. Tot mai multe persoane încearcă să facă bani punându-și pielea la bătaie. De partea cealaltă, privitorii sunt amatori de senzații tari și donează sume semnificative pentru diverse încercări.

În luna decembrie a anului trecut, o tânără a murit după ce iubitul ei a forțat-o să iasă afară din casă doar în lenjerie intimă. Chiar dacă afară erau temperaturi foarte scăzute.