Evenimentul Zilei > Social > Un avion s-a lovit de bucăţi de asfalt pe pista de la Timişoara
Un avion s-a lovit de bucăţi de asfalt pe pista de la Timişoara

Un avion s-a lovit de bucăţi de asfalt pe pista de la Timişoara

O cursă Wizzair, care ar fi trebuit să plece aseară de la Timişoara spre Barcelona, a fost anulată, după ce aeronava s-a lovit de bucăţi de asfalt de pe pista aeroportului care a intrat în reparaţii, anunţă Mediafax.

Cei aproximativ 140 de pasageri au petrecut câteva ore pe Aeroportul din Timişoara, după care au fost preluaţi de autobuze şi duşi la Aeroportul Arad, de unde au plecat spre Spania cu o întârziere de aproape şapte ore.

Lucrările erau anunţate, spun reprezentanţii aeroportului

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Traian Vuia" din Timişoara, Carmen Stoica, a spus că reprezentanţii companiei Wizzair fuseseră informaţi despre lucrările care au început pe pista de la Timişoara.

"Anularea cursei Timişoara-Barcelona a fost cauzată de faptul că aeronava companiei Wizzair a lovit câteva bucăţi de asfalt, care a fost decopertat de pe pistă”, a afirmat Carmen Stoica.

Reparaţiile vor dura aproximativ şapte zile, perioadă în care toate aeronavele mai mari de 50 de tone nu vor putea opera pe aeroportul din Timişoara.

Conducerea acestuia a precizat că toate companiile care operează curse de la Timişoara au fost informate despre aceste lucrări.

Citiţi şi:

Incident aviatic la Timişoara

Nicio victimă în urma aterizării forţate de la Timişoara

Au zburat două ore pe lângă moarte

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: