Un avion de mici dimensiuni a căzut în judeţul Arad. Aparatul de zbor aparţie Aeroclubului Român.
Avionul s-a prăbuşit peste acoperişul unei case în construcţie, nelocuită, din localitatea Şiria. Pilotul se afla singur la bordul avionului. este vorba de un avion de mici dimensiuni. Cei de la ISJ au ajuns la faţa locului.
S-a încercat resuscitarea pilotului dar nu s-a mai putut face nimic. Cei de la serviciul de Ambulanţă Arad susţin că nu există alţi răniţi.
Avionul efectua o cursă Oradea-Arad. Deoarece casa peste care a căzut aparatul de zbor nu este racordată la reţeaua electrică, riscul unui incendiu a fost scăzut, potrivit şefului ISU Arad, Ioan Bogdănescu.
Condiţiile meteorologice din momentul zborului erau foarte bune, astfel că nu se pune problema ca acestea să fie cauza accidentului aviatic.
La marginea localităţii Şiria, din judeţul Arad, se află un aerodrom unde au loc exerciţii aviatice frecvent, în special la sfârşitul săptămânii.Localitatea Şiria se află la o distanţă de 30 km de Arad.
Sâmbătă a avut loc un alt accident
Tot un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit sâmbătă în Ilfov, în localitatea Cornetu. Atunci patru bărbaţi au fost răniţi, unul dintre ei fiind în stare gravă. Aparatul de zbor era unul de agrement şi s-a prăbuşit la doar 11 km de Capitală.
CITIŢI ŞI:

  • Un avion s-a prăbuşit la Cornetu, lângă case
  • Un avion s-a prăbuşit în Prahova. Comandorul Petru Lazăr a murit