Evenimentul Zilei > Actualitate > Un APROPIAT al lui Klaus Iohannis din campania electorală, MORT într-un ACCIDENT RUTIER
Un APROPIAT al lui Klaus Iohannis din campania electorală, MORT într-un ACCIDENT RUTIER

Un APROPIAT al lui Klaus Iohannis din campania electorală, MORT într-un ACCIDENT RUTIER

Un apropiat al lui Klaus Iohannis din campania electorală de la alegerile prezidenţiale din 2014, a murit într-un accident rutier.

Ioan Dan Niculescu, unu dintre cei care au coordonat Campania electoral a lui Klaus Iohannis a decedat în urma unui accident rutier. Acesta l-a ajutat pe actualul preşedinte al României la alegerile prezidenţiale din 2014. Accidentul a avut loc în localitatea Roşiori, comuna Vadu Moldovei, potrivit digi24.

 

Accidentul în care Ioan Dan Niculescu a decedat s-a petrecut pe DN2. O autoutilitară şi un autoturism au intrat în coliziune. Şofrul automobilului, Ioan Dan Niculescu, a intrat cu viteză excesivă într+o curbă la dreapta şi a derapat. El a pierdut controlul automobilului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit într-o coliziune cu o autoutilitară.

 

Ioan Niculescu avea o agenţie de publicitate din Iaşi. Aceasta a fost înfiinţată cu mai bine de un deceniu în urmă, iar în 2014, acesta a dat lovitura carierei. El a reuşit să adune pe pagina de Facebook a unuia dintre candidaţii la preşedinţie, sute de mii de like-uri într-un timp record.