Evenimentul Zilei > Actualitate > Un angajat al Federației Române de Fotbal îi DISTRUGE pe jucătorii echipei naționale: „Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie”
Un angajat al Federației Române de Fotbal îi DISTRUGE pe jucătorii echipei naționale: „Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie”

Un angajat al Federației Române de Fotbal îi DISTRUGE pe jucătorii echipei naționale: „Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie”

Șeful Comisiei Tehnice din cadrul Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, i-a criticat dur pe fotbaliștii care au spus că nu știau cu ce rezultat ar fi trebuit să câștige România în Muntenegru.

Mihai Stoichiță le-a răspuns jucătorilor care au afirmat că nu fuseseră informați despre diferența de scor cu care România ar fi trebuit să învingă în Muntenegru. Este vorba despre Ciprian Deac, Cristi Manea, dar și alți doi jucători care au susținut același lucru, pentru „Gazeta Sporturilor”, sub protecția anonimatului.

„Nu cred că ar trebui să vedem mai mult partea plină a paharului, să nu speculăm că unii dintre jucători nu au ştiut. Păi, cum să nu ştie, cum să nu ştie dacă ceilalţi ştiau? Trăiesc în lumi paralele? Cum să nu ştie? În loc să ne bucurăm că în această grupă nu am fost învinşi de o echipă care a participat la Campionatul Mondial şi care are valori extraordinare… Mă refer la Serbia”, a spus Stoichiță la Telekom Sport.