Evenimentul Zilei > Actualitate > Un adolescent a ars de viu, în casă. Voia să aprindă focul
Un adolescent a ars de viu, în casă. Voia să aprindă focul

Un adolescent a ars de viu, în casă. Voia să aprindă focul

Un adolescent a ars de viu și a fost salvat în ultima clipă de pompieri. Acesta este acum sub supravegherea medicilor, care fac tot posibilul pentru a-i ușura chinurile.

Un incendiu cu urmări grave a avut loc aseară, în localitatea timișeană Comloșu Mare. În urma focului, un adolescent a ajuns cu arsuri grave la spital, iar pagubele materiale au fost însemnate. 

Băiatul, în vârstă de 14 ani, a încercat să aprindă de unul singur focul în casa în care locuiește cu familia sa. Așa cum a văzut la adulți, copilul a aruncat benzină peste lemnele din sobă, dar a și stropit pe jos și pe el, astfel că în momentul în care a aprins propriu-zis focul, el însuși a fost cuprins de flăcări. Pompierii de la Subunitatea din Sânnicolau Mare au fost alertaţi în jurul orei 17.45 şi s-au deplasat la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un ofiţer şi șase subofiţeri, ajutaţi de SVSU Comloşu Mare, respectiv o ambulanţă SAJ, care l-a preluat pe copil şi l-a transportat la spital. Potrivit primelor informații, tânărul are arsuri severe. Până la stingerea incendiului au ars obiecte de mobilier, două uşi, fiind afectată tencuiala pe o suprafaţă de 50 de metri pătraţi. (Foto: Adrian Pîclișan)