Evenimentul Zilei > Monden > Un actor din „Tânăr și neliniștit” a venit la Vocea României
Un actor din „Tânăr și neliniștit” a venit la Vocea României

Un actor din „Tânăr și neliniștit” a venit la Vocea României

Vocea României revine din 9 septembrie, iar cel de-al șaselea sezon al emisiunii de talente aduce câteva premiere, reguli noi, dar și momente inedite. Decorul show-ului este mai spectaculos decât în sezonul trecut și are elemente noi de grafică.

În premieră la Vocea României, sezonul șase vine cu runda knockout-urilor, în care fiecare antrenor va intra cu câte nouă concurenți. Toți vor pregăti câte o piesă, dar vor urca în ring, pe rând, câte trei, aflând de la antrenori, înainte de a intra pe scenă, cu cine urmează să se lupte. Tesniunea va atinge cote maxime, iar fiecare antrenor va avea dificila misiune de a alege un singur concurent dintre cei trei. Această etapă va aduce, dincolo de emoții și dorința de a ajunge mai aproape de marele trofeu, o luptă incredibilă și decizii surprinzătoare. La finalul rundei de knockout-uri cele patru echipe vor rămâne doar cu câte trei membri.

Replici tăioase

Odată cu noul sezon, Tudor și Moga își vor schimba locurile pe scaune, pentru că, spun ei, fac „schimb de energii”, iar la preselecții, antrenorii au descoperit concurenți cu foarte multă personalitate, care împart dreptatea pe scenă, ceea ce a dus la un schimb de replici tăioase între juriu și concurenți.

Concurenții din străinătate nu au ocolit nici acum Vocea. Au venit din Filipine, Germania Spania sau Statele Unite ale Americii.

Unul dintre tineri a venit chiar din Los Angeles, loc în care nu este chiar un necunoscut. Tânărul a jucat în serialul „Tânăr și neliniștit”, dar și în alte filme alături de Halle Berry sau Steven Seagal și a cântat cu Stevie Wonder.