Evenimentul Zilei > International > Umilit de educatoare după ce a afirmat că își urăște țara. Ce a pățit un băiețel de cinci ani
Umilit de educatoare după ce a afirmat că își urăște țara. Ce a pățit un băiețel de cinci ani

Umilit de educatoare după ce a afirmat că își urăște țara. Ce a pățit un băiețel de cinci ani

A spus că îşi urăşte ţara și a fost obligat de către educatoare să îngenuncheze în văyul întregii clase și să sărute pământul. E ceea ce i s-a întâmplat unui copil de cinci ani în Rusia, potrivit publika.md.

e o reţea de socializare au fost publicate recent imagini șocante cu o educatoare care țipă la băiețel de cinci ani pe care, de faţă cu ceilalţi copii, îl obligă să îngenuncheze. După ce îi tine o lecție de moralitate, în care invocă naționalismul, educatoarea îl obligă să sărute pământul. Imaginile cu pricina i-au scandalizat pe părinții puștiului. Incidentul s-ar fi produs la o grădiniţă din oraşul Krasnodar, în data de 30 aprilie.

Potrivit lenta.ru, polițiștii ruși au început o anchetă pe marginea acestui caz. Educatoarea care a procedat în asemenea mod este nimeni alta decât directoarea grădiniţei şi este considerate un cadru didactic cu experiență, numele său fiind menționat în rândul pedagogilor de top din regiunea Krasnodar.

În apărarea sa directoarea a susținut că băiatul i-ar fi ofensat pe ceilalţi copii, pentru că familia sa s-a mutat recent în oraş.