Evenimentul Zilei > Actualitate > UMBRA UNUI DIVORŢ celebru în showbizul românesc. Primele reacţii ale soţului: „Ameninţarea vine dintr-o dragoste prea mare”
UMBRA UNUI DIVORŢ celebru în showbizul românesc. Primele reacţii ale soţului: „Ameninţarea vine dintr-o dragoste prea mare”

UMBRA UNUI DIVORŢ celebru în showbizul românesc. Primele reacţii ale soţului: „Ameninţarea vine dintr-o dragoste prea mare”

Este vorba de un divorț celebru în lumea mondenă din România. Connect-R și Misha au trecut printr-o perioadă foarte grea.

Misha şi Connect-R s-au căsătorit în 2014, iar de atunci viaţa lor s-a schimbat, mai ales dupăc e a venit pe lume Maya. Micuţa s-a confruntat cu probleme de sănătate, fapt ce i-a determinat pe cei doi să treacă printr-o perioadă mai grea, scrie Spynews.

„Noi am trecut printr-un episod mai greu cu Maya, când am uitat complet de noi. Atenţia noastră este îndreptată către Maya. Asta nu înseamnă că noi nu ne iubim. E o iubire mai liniştită, o iubire matură", a spus Connect-R.

„Mie mi se pare cea mai frumoasă femeie din lume. Şi nemachiată, şi când se trezeşte, şi cu păr, şi fără păr, şi tunsă zero. (…) Într-ale casei, ale familiei, ea e. Cu meseria şi cu aşa… sunt eu, mai sfătuiesc eu. Ea e mai matură, deşi e mai mică cu aproape 10 ani. (…) Cred că ameninţarea cu diboţul vine dintr-o dragoste prea mare sau prea pasională. Dar nu, nu s-a pus problema real niciodată! (…) O femeie reuşeşte să scoată toţi dracii din tine. (…) Noi nu am avut timp efectiv să ne consumăm împreună dragostea. Noi ne-am cunoscut săptămâna asta, săptămâna cealaltă a rămas însărcinată, s-a născut fata, au început probleme cu fata. Noi nu cred că avem 30 de zile împreună amândoi" , a mai spus Connect-R. 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: