Evenimentul Zilei > Actualitate > Uma Thurman RUPE TĂCEREA despre Harvey Weinstein: „NU meriți nici MĂCAR un GLONȚ”
Uma Thurman RUPE TĂCEREA despre Harvey Weinstein: „NU meriți nici MĂCAR un GLONȚ”

Uma Thurman RUPE TĂCEREA despre Harvey Weinstein: „NU meriți nici MĂCAR un GLONȚ”

Celebra actriță Uma Thurman rupe tăcerea și face dezvăluiri incredibile în scandalul sexual din jurul producătorul Harvey Weinstein. Acesta a fost acuzat de zeci de femei de hărțuire sexuală și de viol.

Vedeta de la Hollywood a decis, atunci când acuzațiile au început să curgă, că va vorbi despre acest subiect atunci când va fi pregătită. Uma Thurman nu a mai suportat însă tăcerea și i-a transmis un mesaj producătorului. 

„O Zi a Recunoştinţei fericită tuturor! (cu excepţia ta, Harvey, şi a conspiratorilor tăi nemernici. Mă bucur că lucrurile merg încet! Nu meriţi nici măcar un glonţ).

Sunt recunoscătoare astăzi să fiu în viață, pentur toți cei pe care îi iubesc și pentru toți cei care au curajul să le ia apărarea altora. Am spus recent că sunt nervoasă și am câteva motive, #metoo, în cazul în care nu v-ați dat seama după reacția mea”, a scris ea la începutul mesajului. 

Scandalul sexual izbucnit pe 5 octombrie, odată cu lansarea primelor acuzaţii la adresa producătorului Harvey Weinstein, a luat amploare, acuzaţii similare fiindu-le aduse mai multor personalităţi precum regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey, producătorul Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video.

Și alte personalități, precum regizorul James Toback, actorul Kevin Spacey, producătorul Brett Ratner şi Roy Price, şeful Amazon Studios şi responsabilul de conţinut al Amazon Video, au fost vizați de acuzații similare.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: