Evenimentul Zilei > Politica > ULUITOR. O senatoare PSD face acuzații extrem de GRAVE. E convinsă că, în lipsa ei, Serviciile îi cotrobăie prin casă. „Nu știu ce căutați. Ce am mai e în cap”
ULUITOR. O senatoare PSD face acuzații extrem de GRAVE. E convinsă că, în lipsa ei, Serviciile îi cotrobăie prin casă. „Nu știu ce căutați. Ce am mai e în cap”

ULUITOR. O senatoare PSD face acuzații extrem de GRAVE. E convinsă că, în lipsa ei, Serviciile îi cotrobăie prin casă. „Nu știu ce căutați. Ce am mai e în cap”

ULUITOR. O senatoare PSD face acuzații extrem de GRAVE. E convinsă că, în lipsa ei, Serviciile îi cotrobăie prin casă. "Nu știu ce căutați. Ce am mai e în cap"

Gabriela Creţu, senatoare PSD, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care lasă să se înțeleagă, că în lipsa ei, serviciile îi cotrobăie prin casă.

"Astazi am căpătat certitudinea că, în lipsa mea, unii îmi umblă prin apartament. Nu e vorba de hoți! Aparent, nu dispare nimic; eu nu am remarcat ceva… Doar lucrurile sunt puse unde nu trebuie. Fiți deștepți, băieți! Locuiesc singură, sunt în afara oricărei bănuieli și-s deșteaptă!", A scris Gabriela Crețu pe pagina ei de Facebook.

"Nu știu ce cautați! Dacă sunteți drăguți, spuneți-mi ce vreți, că vă dau răspuns… Ce am mai "periculos" e în cap! Acolo nu puteți umbla… Dragi amici, cum procedez?! Să fac plângere?!", a adăugat senatoarea PSD.

 

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.