Ultima tehnică de apărare. Cum a scăpat o femeie agresată pe străzile Capitalei?!

Ultima tehnică de apărare. Cum a scăpat o femeie agresată pe străzile Capitalei?!

O tânără din Bucureșți a povestit pe Facebook cum s-a apărat de un bărbat necunoscut cu ajutorul unei gutui, mesajul ei devenind viral

Mesajul unei tinere din Bucureșți a devenit viral pe rețelele de socializare, această relatând o întâmplare neplăcută pe care a trăit-o.  Angi Şerban a ales să povestească pe Facebook modul în care a fost hărțuită sexual de un bărbat pe care nu îl știa, relatând cu amuzament cum a reușit să se salveze într-un mod inedit, și anume cu ajutorul unei gutui, anunță romaniatv.net.

Postarea femeii atrage încă odată atenția asupra unui fenomen îngrijorător, al zecilor de femei care sunt agresate fizic, în fiecare zi, atât în Bucureșți dar și în țară.

„Am intrat de vreo 30 de minute în casă şi încă tremur de nervi pentru că am trecut printr-o mizerie de situaţie fix acum 40 de minute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Am lucrat toată noaptea la ceva, la biroul avocatului care mă reprezintă. N-am crezut că ne ia atât, dar ne-a luat, s-a făcut târziu şi am agreat că stăm să terminăm. Şțiţi şi voi cum e să faci noapte albă când încerci să termini ceva.

Ajung la bloc, dau o tură să văd dacă pot parcă mai aproape, nu găsesc loc şi mă duc la vreo 3 străzi să o parchez. O iau pe jos, (bine că nu mi-am pus căştile!) dau să urc pe trotuarul care e prea sus pentru a putea fi parcată o măşînă şi merg către casă.

Văd un tip înalt cu o şapcă neagră de-aia de rapper că urcă înaintea mea şi se întoarce să se uite. Acum mnah, şi eu m-aş fi uitat în spate.. E târziu, eu calc apăsat, mi s-a părut o reacţie firească.

Şi ce credeţi? N-apuc să urc bine trotuarul că ăla se desface la pantaloni şi dă să se p*şe acolo, la doi metri de mine, în faţa mea. Sau cel puţîn asta credeam eu că intenţionează.. După cum bine mă şțiţi, mă apucă sindromul şi strig la el: „Bă, da' fix acum te-ai găsit să te p*şi şi fix aici în faţa mea? Stai dreacu' să trec, ţie chiar nu ţi-e ruşine?" Ce răspunde dobitocul?"

Gutuia salvatoare

Tânăra povesteşte pe Facebook cum a reușit să scape de agresorul necunoscut cu ajutorul unei gutui, pe care i-a aruncat-o direct în fața acestuia.Fata spune că șapca bărbatului i- a sărit din cap, acesta ridicând-o de pe jos după care a luat-o la fugă.

„Hai să-ţi arăt ceva!" Îmi zic în minte „ăsta-i dus, e din ăla care se masturbează pe stradă". Cobor de pe trotuar, o iau pe stradă, asta în timp ce-l apostrofam zdravăn. Vine după mine. O ia la fugă. Aveam în mână o gutuie pe care mi-o dăduse cineva zilele trecute şi o uitasem în măşină.Acum când am coborât şi mi-am luat ghiozdanul de pe bancheta din spate, am zărit şi gutuia şi am luat-o cu mine. N-am pus-o în ghiozdan, am ţinut-o în mână. În cealaltă aveam telefonul. Vine ăsta alergând şi-mi zicea „Stai, mă, să-ţi arăt ceva, hai stai, unde te grăbeşți?" Se apropie, ajunge la lumină şi-l văd bine.

Era cam de vârstă cu mine, îmbrăcat bine, părea normal. Îi zic „dacă îndrăzneşți să te apropii, te bat de te c*ci pe ține!" Pe un ton din ăla din care se înţelegea că vorbesc serios. A început să râdă şi a dat să vină spre mine. Bă, când i-am f***t o gutuie din aia în meclă, i-a sărit şi şapca din cap.

Cât am putut i-am dat! Eu am făcut handbal, tehnic i-am dat. I-am dat să sară, '**-l în gură! Am dat drumul la Dracarys şi ce-a fost la gură mea, puteţi să vă imaginaţi! „Păi '**-ţi g*tu' mă-ții, te iei de femei noaptea pe stradă să le arăţi tu, ce?” Şi dă-i şi urlă şi mă duceam spre el. Ăsta îşi ia şapca de jos, începe să facă paşi în spate, n-a avut curaj să mă înjure, am înţeles din ce zicea numa' „ai probleme la scufiţă”. „Tot eu am probleme la scufiţă?! Băgăă.. " Şi o iau vehement spre el.

O rupe la fugă, se duce dracu', eu ţip după el de mă aude tot cartierul. Dau să mă întorc spre strada mea, în spate un domn pe la vreo 50 de ani, care cel mai probabil se ducea la muncă, trece pe lângă mine cu capul în jos şi în pas alert, auzise, văzuse, nu voia să aibă treabă cu situaţia.

Nici nu mă aşteptam la altceva, m-am obişnuit cu laşitatea. De-aia unele dintre noi au co@ie, pentru că sunt nevoite să se apere singure. Îmi iau gutuia de jos şi mă îndrept spre scară tremurând de la toţi dracii care mă zbârnâiau în momentul ăla. Ce rău mi-a părut că nu i-am tras câteva picioare-n c*r şi vreo 40 în c**ie. Dată viitoare să nu mai îndrăznească să facă aşa ceva oricui i-ar ieşi în cale, cum i-am ieşit eu în noaptea (dimineaţa, de fapt) asta.

Oricum după faza asta, sper că nu mai îndrăzneşte!?! Şi-a găsit ăsta cu cine să facă de-astea! Mi-e scârbă. Nu, n-am sunat la poliţie. Ce să facă? Să-mi spună că dacă nu m-a f***t, nu se pune?

M-am descurcat singură!

Fetelor, aveţi grijă de voi!”, scrie Angi Şerban în postare.