ULTIMA STRIGARE la comenzile pentru masa de Cr?ciun. Cât cost? bun?t??ile tradi?ionale livrate „la oal?”
- Cristina Lica
- 19 decembrie 2012, 20:01
Cu 600 de lei pute?i comanda un meniu pentru ?ase persoane, care cuprinde de la aperitive, piftie ?i s?rm?lu?e, pân? la desert.
Este forfot? mare în buc?t?riile firmelor de catering, care au de onorat sute de comenzi pentru Cr?ciun. La mare c?utare au fost salata de boeuf ?i piftia, iar la capitolul deserturi, românii au preferat cozonacii ?i cornule?ele. Dac? nu ave?i timp de preg?tiri, trebuie s? v? gr?bi?i. Platou rece cu 120 de lei Buc?tarii de la oalacubunatati. ro primesc comenzi pân? pe 20 decembrie. Dac? acum câteva s?pt?mâni, putea?i alege ?i preparate individuale, acum se pot comanda doar meniuri de ?ase persoane, cu pre?uri între 650-900 de lei.
- CU CÂT E MAI SCUMP Cr?ciunul 2012 fa?? de acum zece ani. VIN CELE mai scumpe ?i triste s?rb?tori de iarn?
Într-un astfel de meniu sunt incluse bun?t??i ca bor? de porc (2.4 kg), dou? platouri de salat? de boeuf (2 x 1.8kg), piftie (1.4kg), s?rmalu?e din porc (54 buc??i), friptur? pui la cuptor (2kg), friptur? de porc la cuptor (2kg) ?i placint? cu brânz? dulce (1.5kg). „Cele mai c?utate au fost salata de boeuf, piftia, s?rm?lu?ele, cornule?ele cu gem ?i pl?cinta cu mere”, spune Andrei Stan, reprezentant oalacubunatati.ro. Un platou de Cr?ciun de la mancareadeacasa.ro, pentru patru persoane, ajunge la 120 de lei. Include leber, tob?, sl?nin?, jum?ri, ?orici, zacusc?, fasole b?tut? ?i ceap? verde servite pe blat de lemn. Mai pute?i comanda piftie de curcan sau de porc la 60 de lei, cârna?i de cas?, la 48 de lei, s?rm?lu?e- 60 de lei ?i friptur? de porc sau de curcan la tav?- 60 de lei/ patru por?ii. Pentru desert, pute?i alege între cozonaci cu 35 de lei bucata ?i pl?cint? cu mere sau brânz? la 40 de lei (opt por?ii). Cu 300 de lei pute?i alc?tui un meniu complet pentru patru persoane.