Evenimentul Zilei > Politica > Ultima ședință a guvernului condus de Victor Ponta. Ponta: „Cred că am făcut lucruri foarte bune împreună”
Ultima ședință a guvernului condus de Victor Ponta. Ponta: „Cred că am făcut lucruri foarte bune împreună”

Ultima ședință a guvernului condus de Victor Ponta. Ponta: „Cred că am făcut lucruri foarte bune împreună”

Premierul Victor Ponta le-a transmis miniștrilor săi, la ultima ședință de guvern, că următorul guvern are o situație și o vistierie bună datorită cabinetului pe care l-a condus.

Cele mai importante declarații ale premierului Ponta:

  • Cred că am făcut lucruri foarte bune împreună. E suficient să ne uităm cum arăta România la începutul lui 2012 și cum arată acum. Nu voiam ca aceste lucruri extraordinare să le stricăm prin tensiuni sociale și turbulențe care puteau să strice tot.
  • Cu oamenii nu vreau să mă lupt, nu cred că asta trebuie să facem, ci să guvernăm pentru oameni. Îmi doresc ca următorul guvern să fie mult mai bun.
  • Are o situație bună, are vistieria bună, are plătite, salarii pensii, dar dacă e o perioadă lungă de instabilitate se strică tot. Nu vreau să lăsam ceva din ce am făcut nefinalizat.
  •  I-am propus președintelui ca dl Dușa să asigure interimatul până la momentul în care se numește un nou Guvern și sper să vă continuați activitatea pe care nu a contestat-o nimeni.
  •  Sunt convins că după un timp putem face o analiză corectă a ceea ce s-a realizat.
Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.