Evenimentul Zilei > Actualitate > ULTIMĂ ORĂ: Trafic ÎNGREUNAT spre litoral. Ce spun POLIȚIȘTII
ULTIMĂ ORĂ: Trafic ÎNGREUNAT spre litoral. Ce spun POLIȚIȘTII

ULTIMĂ ORĂ: Trafic ÎNGREUNAT spre litoral. Ce spun POLIȚIȘTII

Trafic intens pe Autostrada Soarelui, în sensul de mers spre Constanța. De altfel, și pe autostrada A4 și intrarea pe Drumul Național 39 s-au format coloane de autovehicule.

Potrivit Centrului Infotrafic, citat de știripesurse.ro, DN39 nu poate prelua traficul de pe Autostrada A2. Capacitatea drumului fiind diminuată la Agigea din cauza lucrărilor care se execută la pod.

Totodată, pe celălalt sens, dinspre Mangalia, la ieșire din Eforie-Nord, se virează dreapta, prima intersecție cu sens giratoriu se părăsește la a doua ieșire, iar după traversearea canalului Dunăre-Marea Neagră, pe noul pod se părăsește primul sens giratoriu la a doua ieșire, după care se intră pe Autostrada A4, pe pasarela peste DN39.

Oamenii legii precizează că pot apărea probleme și pe această rută ocolitoare, deoarece aceasta este folosită de autovehicule cu masă mai mai mare de 5 tone și de către cele care circulă dinspre portul Constanța.

Vești bune vin, însă, de la Fetești, unde se trece fără probleme.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să fie prudenți la volan și să mărească distanța de siguranță în mers, iar cei care încheie o coloană de autovehicule să pună în funcțiune lunile de avarie atunci când încetinescu sau opresc brusc.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: