Evenimentul Zilei > International > ULTIMA MÂRLĂNIE a lui Donald Trump. A făcut un GEST INACCEPTABIL în lumea CIVILIZATĂ
ULTIMA MÂRLĂNIE a lui Donald Trump. A făcut un GEST INACCEPTABIL în lumea CIVILIZATĂ

ULTIMA MÂRLĂNIE a lui Donald Trump. A făcut un GEST INACCEPTABIL în lumea CIVILIZATĂ

Donald Trump şi-a atras multe critici după ce a făcut un gest jignitor în public.

Candidatul republican la preşedinţia SUA l-a ironizat pe reporterul Serge Kovaleski, care suferă de atrogripoză (n.r. – imobilizare persistentă a unei articulații prin contracția spastică a musculaturii corespunzătoare, asociată adesea cu luxații).

Gesturile batjocoritoare au fost făcute marţi, în timpul unui miting electoral din Carolina de Sud. Antreprenorul a încercat să atragă astfel atenţia asupra unei plângeri în care a sesizat că mii de musulmani sărbătoreau în New Jersey la 11 septembrie, ziua atacurilor teroriste de la cele două turnuri gemene din complexul World Trade Center.

La acea vreme, Kovaleski a scris un articol pentru Washington Post, în care relata că autorităţile au interogat mai mulţi oameni care fuseseră văzuţi că celebrau atacurile teroriste. În această săptămână, jurnalistul a declarat la CNN că atunci a discutat cu multe persoane despre subiect, dar nu-şi aminteşte ca vreuna dintre ele să-i fi spus că au existat mii sau sute de persoane care să fi sărbătorit tragedia de la World Trade Centre.

Declaraţiile lui Kovaleski au atras astfel atenţia lui Trump, care l-a ironizat pe reporter imitând problemele pe care le are la mână. “Săracul tip. Trebuie să-l vedeţi pe tipul ăsta. «Ah, nu-mi amintesc ce am spus! Nu-mi amintesc»”, a spus Trump la mitingul din Carolina de Sud.

Reporterul Serge Kovaleski apare în stanga imaginii de mai jos, în care este vizibilă afecţiunea mâinii.

 

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: