Evenimentul Zilei > International > UIMIRE ÎN FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. LA 97 DE ANI, prințul Philip a demonstrat CĂ ÎNCĂ MAI POATE. Foto în articol
UIMIRE ÎN FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. LA 97 DE ANI, prințul Philip a demonstrat CĂ ÎNCĂ MAI POATE. Foto în articol

UIMIRE ÎN FAMILIA REGALĂ a Marii Britanii. LA 97 DE ANI, prințul Philip a demonstrat CĂ ÎNCĂ MAI POATE. Foto în articol

Ducele de Edinburgh a fost văzut luându-și Land Rover-ul pentru o plimbare pe A93 Braemar către Aberdeen, în drum spre Balmoral Castle, sâmbătă, transmite The Sun.

Philip, care s-a retras din îndatoririle regale în august 2017, purta ochelari pentru aventura scurtă. A fost văzut ultima dată când călătorea cu regina în Bentley-ul regal la un serviciu de biserică din Balmoral pe 19 august.

Potrivit sursei, a fost prima dată când a fost văzut în public de la un eveniment polo la Windsor pe 24 iunie. Philip a fost eliberat din spital după o operație de înlocuire a șoldului de succes pe 13 aprilie. Problema sa de șold a ieșit la lumină după absența sa din serviciul de Paște de la Windsor. Dar Philip a făcut un salt remarcabil înapoi la sănătate și chiar a fost de pescuit și de vânătoare în timpul pauzei de vară.

Sursa foto: Rex Features

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: