Elena Udrea: ”Nu am amenințat-o pe Sorina Plăcintă cu dosare. Ponta e un fost procuror mediocru” | VIDEO

Elena Udrea: ”Nu am amenințat-o pe Sorina Plăcintă cu dosare. Ponta e un fost procuror mediocru” | VIDEO

Senatorul PDL Sorina Plăcintă a anunțat, cu ochii în lacrimi, că va vota moțiunea de cenzură. Ea s-a aflat pentru câteva minute în plenul Parlamentului și a discutat, plângând, cu vicepreședintele PDL Elena Udrea. Fiul Sorinei Plăcintă a fost recent condamnat la 3 ani de închisoare pentru tentativă de omor. La momentul votului nu a mai venit în sală. "Plec acasă", a anunțat Plăcintă. Președintele PSD, Victor Ponta, a acuzat-o pe Elena Udrea că a santajat-o pe Sorina Plăcintă cu dosare penale. În replică, Elena Udrea a declarat EVZ că acest lucru nu este adevărat. ”Victor Ponta, ca fost procuror mediocru, visează numai amenințări”, a spus Udrea.

UPDATE. După ce a fost acuzată de Victor Ponta  că a șantajat-o pe Sorina Plăcintă cu dosare penale, din cauza cărora a îzbucnit în plâns în plenul parlamentului, Elena Udrea i-a replicat președintelui PSD. ”Am discuta cu Sorina Plăcintă despre zvonurile din ultima perioadă potrivit cărora va vota moțiunea de cenzură a USL. Colegii mei de la București vroia să știe cum se va poziționa, vroiau lămuriri pe acest subiect. A izbucnit în lacrimi din cauza problemelor personale pe care le-a avut în ultima vreme”, ne-a declarat Elena Udrea. Ea a precizat că are cu Sorina Plăcintă ”o relație dincolo de partid, dicolo de partid”. ”Este printre puținii oameni pe care mi i-am apropiat în politică. Cum puteam să o ameninț. Domnul Ponta, ca fost procuror mediocru, numai asta visează, amenințări cu dosare penale”, a adăugat Udrea. 

Despre Sorina Plăcintă au apărut zvonuri că va  vota moțiunea de cenzură. La scurt timp, Elena Udrea s-a dus în banca unde stătea Plăcintă și a purtat o lungă discuție cu ea. În acest timp, Sorina Plăcintă îi explica ceva și își ștergea din când în când lacrimile. Cum întreaga scenă era transmisă în direct de mai multe televiziuni, vicepreședintele PDL Theodor Paleologu s-a dus și s-a postat, protector, în fața Sorinei Plăcintă astfel încât camerele video să nu o mai poată filma. Imediat a venit și senatorul PDL Radu F. Alexandru și a avertizat-o pe Sorina Plăcintă că totul se transmite în direct. Apoi discuția dintre Sorina Plăcintă și Elena Udrea s-a încheiat. Sorina Plăcintă s-a ridicat și a părăsit plenul Parlamentului declarând jurnaliștilor că va vota moțiunea. "Da, votez moțiunea. Nu mă amenință nimeni", a precizat ea. "Am plâns în plen pentru că mă doare burta. În secolul XXI nu mă amenință nimeni. Doar dumneavoastră ziariștii alergați după familia mea. Aţi încercat dvs şi aţi făcut-o suficient cu fiul meu", s-a eschivat Plăcintă. În luna martie, Andrei Răzvan Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare. În vara anului trecut, el a fost trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News