„Referitor la subiectul zilei în România, acuzarea doamnei Kovesi, un prim comentariu, aici, pe Facebook.

Apărătorii dânsei în special, susțin că nu este grav și nici nu e luare de mită faptul că i-a cerut lui Sebastian Ghiță să plătească un avion privat cu care să îl aducă în țară pe fugitul Nicolae Popa, în 2009.

Aș fi fost înclinată să îi iau apărarea și să spun și eu la fel, dacă în cazul meu lucrurile nu ar fi identice. Adică, eu am fost acuzată de doamna Kovesi că l-am adus pe Lucian Bute să boxeze în țaralui, unde milioane de români își doreau să îl vadă boxand și nimeni nu a fost în stare să organizeze un meci al acestuia în România.

Bute nu a boxat pentru Elena Udrea, nu a boxat la mine în sufragerie, nu am avut niciun avantaj din prezența lui la acea Gala de box, cunoscută că Gala Bute. Singurul câștig pe care doamna Kovesi l-a identificat, au fost aplauzele pe care le-aș fi primit, adică imaginea bună pe care mi-aș fi făcut-o… Și am fost condamnată 6 ani cu executare pentru asta și s-a dispus de către un complet ilegal constituit (din care a făcut parte și domnul judecător Ionuț Matei) și confiscarea de la mine a unei sume egală cu suma plătită de ministerul pe care îl conduceam pentru promovarea României în timpul acestui meci de box!!!

Atunci de ce se miră ea și susținătorii ei că este acuzată că a luat mită suma de bani reprezentând contravaloarea închirierii avionului privat și că a avut și un câștig de imagine, pe lângă vacanță cu spp-istul în Indonezia, cu avionul privat, unde ea nu avea ce să caute?

Dacă eu am încălcat legea, atunci și ea a încălcat-o și ar trebui să primească minim 6 ani de pușcărie, plus să fie obligată să îi dea banii înapoi lui Ghiță…

Sau justiția nu e egală pentru toți, e doar pentru căței”?