Instanța a respins apelurile inculpaților și a admis apelul DIICOT, iar pedepsele au rămas aceleași. Curtea de Apel Timișoara a dispus, ca măsură suplimentară, prelevarea de probe biologice pentru a intra în baza de date pentru Udrea, Cozma, Copoț, Secoșan și Lupșe.

Liderul grupării, Sorin Udrea, a fost condamnat la de 6 ani și opt luni de închisoare, acuzat de  constituire de grup infracţional organizat, complicitate la contrabandă, șantaj, operațiuni fără drept cu dispozitive interzise, efectuarea fără drept de operaţiuni cu arme şi muniţii, complicitate la tâlhărie în formă calificată, braconaj, în formă calificată şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acesta a apucat să fugăși să se ascundă înainte de pronunțarea sentinței. Ca atare, Sorin Udrea este dat în urmărire națională, potrivit Poliției Timiș. Fotografia lui a fost comunicată tuturor posturilor de poliție, și la punctele de frontieră.

Secundul lui Udrea, „Vio Blondu”, pe numele său real Viorel Cosma, precum și Stelian Mocanu, au primit condamnări de câte 5 ani de închisoare.

Caius Gazibara s-a ales cu o pedeapsă de 5 ani de închisoare, iar fratele său, Darius Gazibara – cinci luni de închisoare. Cel dintâi a plecat imediat spre pușcărie. Nu înainte de a-lși anunța fanii, pe Facebook: „5 ani și 10 luni… Am plecat cu capul sus și tot așa am să ies!!! Vă pup și ne vedem cu bine!!! Dumnezeu nu va lăsa așa pe cine a făcut bătaia asta de joc !!!” Împreună cu Alin Buftea, Caius Gazibara s-a predate încă de joi seara autorităților, fiind deja încarcerat la Penitenciarul de Maximă Siguranță Arad.

Alexandru Samoilă a fost și el condamnat la doi ani şi şase luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere, în timp ce  Ciprian Gavrilă a primit o amendă penală de 6.500 lei. Decebal Lupşe și Florin Copoţ au fost condamnați la trei ani de închisoare cu suspendare sub supraveghere. Alin Buftea s-a ales cu 4 ani şi trei luni de închisoare. Dumitru Secoşan a primit 2 ani şi nouă luni închisoare cu suspendare sub supraveghere. Traian Lunea şi Silviu Cenda au primit fiecare câte doi ani închisoare cu suspendare sub supraveghere. Novac Radu Alin şi Gyarmati Gelu aurămas achitaţi. Sentinţa este definitivă, cei care au primit pedepse cu executare urmând să fie încarceraţi. ( foto: Adrian Pîclișan)