Evenimentul Zilei > Politica > UDMR se ÎNCLINĂ. Declarații SURPRINZĂTOARE ale lui KORODI: „PSD ar trebui să…”
UDMR se ÎNCLINĂ. Declarații SURPRINZĂTOARE ale lui KORODI: „PSD ar trebui să…”

UDMR se ÎNCLINĂ. Declarații SURPRINZĂTOARE ale lui KORODI: „PSD ar trebui să…”

UDMR ține în șah membrii PSD din ambele tabere. Partidul nu a luat încă o cu privire la moțiunea de cenzură depusă de PSD, urmând ca poziția Uniunii să fie decisă marți după-amiază sau miercuri dimineață în cadrul grupurilor parlamentare.

Anunțul a fost făcut de președintele grupului parlamentar al UDMR din Camera Deputaților, Korodi Attila, care a precizat că PSD ar trebui să aibă maturitatea să rezolve conflictul intern.

"Nu am luat nicio decizie, a fost o ședință a grupului parlamentar UDMR din Camera Deputaților. Decizia pe moțiune se va lua în grupurile reunite, care se vor întruni, probabil, mâine în a doua parte a zilei sau miercuri dimineață. (…) 

UDMR si PSD, negocieri DURE pentru susţinerea moţiunii de cenzură

Orice decizie legată de plen se ia în ședința comună a grupurilor parlamentare. (…) Eu cred că PSD ar trebui să aibă maturitatea să ducă un conflict intern la o soluție, pe de altă parte, fiind un partid parlamentar, nici nu pot să exclud ca un partid parlamentar să nu se poziționeze participând sau neparticipând la vot la moțiunea de cenzură", a afirmat Korodi Attila conform Agerpres.