Ucraina: Cum a ajuns un candidat la postul de guvernator în SUA să doarmă cu oamenii străzii | VIDEO

Ucraina: Cum a ajuns un candidat la postul de guvernator în SUA să doarmă cu oamenii străzii | VIDEO

Un fost candidat de dreapta la postul de guvernator al Arizonei, în noiembrie 2010, care plecase în Ucraina, în primăvară, pentru a-şi întâlni iubita, pe care o cunoscuse pe internet, a fost găsit, alături de oamenii fără adăpost, într-o gară din Cernăuţi. El a fost dus la un centru social, iar apoi internat într-un spital local, unde este tratat pentru pneumonie.

Nimeni nu poate explica de ce a ajuns americanul să doarmă în gară. Se pare însă că Cary Dolego (53 de ani) nu a reuşit să o cunoască pe femeia pentru care venise în Ucraina şi nici nu vrea să renunţe, scrie ziarul "Komsomolskaya Pravda". Singurul ajutor pe care l-a cerut de la autorităţile americane a fost acela de a-i fi deblocat contul bancar, ce fusese blocat cu mai multe luni în urmă. El a povestit că a sosit la Sevastopol, în luna mai, dar la scurt timp, după ce i-a fost blocat contul din bancă, proprietara casei în care locuia l-a dat afară. S-a mutat în orăşelul Cernăuţi, unde ştia că locuieşte iubita sa, şi a început să convieţuiască alături de alţi oameni fără adăpost, în gara locală.   Americanul a încercat prin toate mijloacele să dea de femeia de care s-a îndrăgostit. "Numele ei este Iulia", spune Dolego, într-un mesaj video filmat de o televiziune locală şi postat pe Youtube. "Probabil că nu m-ar recunoaşte pentru că acum port o căciulă rusească".

Dolego, divorţat de două ori şi tatăl a trei copii, a fost filmat în timp ce se afla pe un pat de spital, din Cernăuţi. Ziarul rusesc susţine că americanul a fost găsit de mai mulţi voluntari ai unei organizaţii caritabile, care îi ajută pe cei fără adăpost în timpul iernii. Bărbatul le-a arătat paşaportul american şi bagajul, în care se afla doar un costum.

Iniţial, el a fost adus într-un centru social, iar apoi a fost transferat la spital, pentru a fi tratat de pneumonie, unde va rămâne şi zilele următoare.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anul trecut, el a candidat pentru postul de guvernator al Arizonei din partea Partidului Verde.