Curtea de Apel Cluj s-a pronunțat azi in litigiul privind faptele de concurenta neloiala desfășurată de Uber, dispunând “încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate constând în furnizarea de servicii de suport referitoare la verificarea documentaţiei prezentate de furnizori şi a stării autovehiculului, precum şi în sesiuni de informare a furnizorilor care doresc să utilizeze aplicaţia UBER, toate în legătură cu furnizarea de servicii de transport pe raza Municipiului Cluj Napoca. Dispune publicarea dispozitivului prezentei hotărâri într-un ziar de largă circulaţie, pe cheltuiala pârâtei. Păstrează restul dispoziţiilor sentinţei apelate. Decizia este definitivă şi executorie.”, se arată în comunicatul de presă a firmei de avocatură care i-a reprezentat pe taximetriși în instanță, citat de Ziua de Cluj 

Curtea de Apel Cluj a pronunțat, joi, hotărârea definitivă și executivă privind interzicerea UBER, începând cu 25 aprilie 2019.

„Dispune încetarea şi interzicerea practicilor de concurenţă neloială desfăşurate de pârâta S.C. U.S.R. S.R.L. constând în furnizarea de servicii de suport referitoare la verificarea documentaţiei prezentate de furnizori şi a stării autovehiculului, precum şi în sesiuni de informare a furnizorilor care doresc să utilizeze aplicaţia UBER, toate în legătură cu furnizarea de servicii de transport pe raza Municipiului Cluj Napoca.”, se arată în decizia Curții de Apel Cluj.