Scandal în lumea maneliștilor celebri. Tzancă Uraganu, audiat din nou de polițiști

Scandal în lumea maneliștilor celebri. Tzancă Uraganu, audiat din nou de polițiști Sursa foto: Facebook

Interpretul de manele Tzancă Uraganu (Andrei Velicu) a fost pus pe drumuri chiar de petrecăreții care îl cheamă la evenimente. Cântărețul a fost citat și audiat de polițiști într-un dosar legat de bani falși. În apărarea lui, manelistul a spus că banii respectivi provin din dedicații.

Un nou scandal a izbucnit în rândul cântăreților de manele. După Florin Salam, a venit rândul lui Tzancă Uraganu să dea cu subsemnatul la Poliție. Interpretul a fost audiat într-un dosar legat de bani falși. În apărarea lui, Tzancă le-a declarat polițiștilor că a primit banii falși în timpul unor dedicații.

Tzancă Uraganu, chemat la audieri

După ce a fost audiat de polițiști, Tzancă Uraganu a transmis un mesaj pe rețelele de socializare. Vizați au fost petrecăreții care dau dedicații cu bani falși. Înainte de toate, cântărețul nu a negat că banii falși ar proveni de la el. Odată confirmat acest lucru, interpretul de manele s-a adresat celor care comit astfel de ilegalități.

„Dacă sunteţi vai de steaua voastră şi vreţi să daţi dedicaţii, daţi, mă, dedicaţii la ureche, că nu vă refuză, mă, fraţilor, nimeni. Uite, am stat pe drumuri, am fost am dat declaraţii, din cauza unor bani falşi. Din 4-5 mâini, s-a ajuns că până la urmă banii ăia au fost de la mine. Au fost de la mine, într-adevăr, din dedicaţii, i-am dat ăluia, ăluia, ăluia şi poliţia s-a sesizat că trebui să vin să dau declaraţii”a declarat cântărețul de manele.

Ne puteți urmări și pe Google News

A fost chemat la audieri în alt oraș

În continuare aflăm de la interpretul de manele, că nu Poliția din București la chemat la audieri.

„Am stat pe drumuri, nici măcar în oraşul meu, la vreo două ore de oraşul meu distanţă. A trebuit să stau toata ziua numai pe drumuri, plus că poliţia mă aştepta de atâta timp. Terminaţi cu banii falşi, vă dăm dedicaţii gratis, spunem ce vreţi voi”, a mai declarat Tzancă Uraganu.

Tzancă Uraganul, chemat să dea cu subsemnatul la Poliție

Sursa foto: Arhiva EvZ

Interpretul de manele și-a continuat acuzațiile la adresa petrecăreților. În acest sens, s-a întrebat retoric ce s-ar fi întâmplat banii falși ar fi fost descoperiți de poliția din Germania sau din Marea Britanie.

„Dacă suntem pe undeva prin străinătate cu banii ăia falşi, ne opresc pe acolo şi nu ne mai dau drumul, cum facem? Hai că în România mai putem s-o dregem, dar ăia prin străinătate, de unde ne ştiu ei pe noi, poliţia?! Terminaţi, mă, nu mai fiţi aşa, mă, hapsâni, să vă umflaţi în figuri că şi-aşa vă umflaţi pe stomacul gol.

Tzancă Uraganul chemat să dea explicații într-un dosar cu bani falși

Sursa foto: Arhiva EvZ

Tzancă Urganu, amenințat cu moartea

„Chiar am fost azi la poliţie, am fost chemat, am dat declaraţii şi am stat pe drumuri pentru nişte bani falşi că vor unii să se afirme. Nu vă e un pic de ruşine, chiar aşa?! N-am mai stat să intru în prea multe detalii, dar data viitoare veţi fi răspunzători, vă garantez 100%, şi nu e de joacă cu banii falşi în România, ştiţi destul de bine că se pedepseşte grav", a transmis Tzancă Uraganu, pe TikTok.

La finalul anului trecut, interpretul de manele a solicitat intervenția Poliției după ce ar fi fost amenințat de mai mulți membri din lumea interlopă. În luna decembrie Țzancă Uraganu a fost nevoit să se ascundă. Aceiași interlopi care l-au mai atacat în Germania l-au amenințat din nou cu moartea.