Evenimentul Zilei > Politica > Țuțuianu îl ia în colimator pe Ștefănescu. Detalii explozive din „inima” PSD. „a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare”
Țuțuianu îl ia în colimator pe Ștefănescu. Detalii explozive din „inima” PSD. „a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare”

Țuțuianu îl ia în colimator pe Ștefănescu. Detalii explozive din „inima” PSD. „a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare”

Senatorul Adrian Țuțuianu, fost membru PSD, face dezvăluiri despre Codrin Ștefănescu, Adrian Țuțuianu susține că fostul secretar general al PSD este cel care îi făcea toate treburile murdare lui Liviu Dragnea, dând ordine miniștrilor și șefilor de filiale.

„Am gândit mult dacă să fac aceste comentarii sau nu. Le fac, pentru că sunt personaje atât de toxice pentru viața publică din România încât trebuie ca cineva să le arate adevărata față.

Primul e Codrin Ștefănescu. Cred că ați observat, ca și mine, că, după Congres, a devenit un fel de filosof al politicii social-democrate; ne spune că el a fost în linia întâi, s-a bătut cu statul paralel, cu marțienii, cu cine s-o fi bătut el și pozează azi ca o victimă a împrejurărilor politice. Ce declară el? Că îl „șochează lipsa de caracter a unora din PSD” după ce a fost eliminat din deciziile de putere de la vârful partidului.

Pot să vă confirm că miniștri, secretari de stat, șefi de autorități publice centrale erau permanent chemați de Codrin Ștefănescu pentru a rezolva diverse lucruri care erau, de multe ori, departe de lege. Același Codrin Ștefănescu e cel care chema primarii și consilierii din București și-i asmuțea împotriva Gabrielei Firea.

Codrin Ștefănescu a fost individul folosit de Liviu Dragnea să-i rezolve treburile murdare. Acest individ nu poate avea pretenții de onorabilitate și eu sper ca, pentru sănătatea vieții publice din România, Partidul Social Democrat să scape definitiv de el, politic vorbind. Orice prezență a lui în spațul public este de natură să aducă prejudicii uriașe de imagine și credibilitate și partidului politic, dar și ideii de politician în România”, a declarat Adrian Țuțuianu, conform politicabroaștei.

Acesta mai este de părere că partidul Pro România ar trebui să aibă un candidat propriu la alegerile prezidențiale.

„Ideea unei alianțe Pro Romania-PSD-ALDE a fost lansată de Victor Ponta, care a spus că, pentru sănătatea vieții politice din Romania, o asemenea alianță ar putea sa duca un candidat in turul doi.

Uitați-vă cat de grava e situația social-democrației românești. Nu își pune problema să câștige prezidențialele, ci să ducă un candidat în turul doi. Aici au dus Liviu Dragnea, Rovana Plumb, Codrin Ștefănescu PSD. Ce s-a întâmplat, însă, luni ne arată ca o asemenea alianță nu este posibilă” a punctat Țuțuianu.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: