Turul Franţei 2011: A abandonat Klöden

Turul Franţei 2011: A abandonat Klöden

Ciclistul german Andreas Klöden, component al echipei RadioShack, a abandonat astăzi, în timpul etapei a 13-a din Turul Franţei.

Klöden (36 de ani) s-a retras astăzi din Marea Buclă, nereuşind să se recupereze după căzăturile suferite în prima săptămână de cursă. Team RadioShack rămâne, astfel, cu doar cinci oameni în competiţie, după abandonul liderului Janez Brajkovici.şi cele ale rutierilor Chris Horner şi Yaroslav Popovych.

„Le Tour” 2011 continuă astăzi cu etapa a 13-a, de la Pau la Lourdes, în care cicliştii vor întâlni căţărarea de categorie specială Col d’Aubisque, înainte de o lungă coborâre ce duce spre final.

Purtător al tricoului galben de lider în clasamentul general rămâne, surprinzător, francezul Tomas Voeckler (Team Europcar), urmat la un minut şi 49 de secunde de luxemburghezul Frank Schleck (Leopard Trek). Fratele şi coechipierul lui Schleck, Andy, este acum favoritul cursei, fiind clasat al patrulea, în timp ce triplul câştigător Alberto Contador este abia pe 7, la 4 minute de Voeckler.

Ne puteți urmări și pe Google News